Άβα Γαλανοπούλου: Στροφή στο Θεό για την ηθοποιό! …

Σας έχουμε τρομερό παρασκήνιο για την στροφή στον Θεό που έκανε η ηθοποιός, Άβα Γαλανοπούλου!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Τάσεις αυτοκτονίας για την Άβα Γαλανοπούλου!

Δείχνει σιγά-σιγά να ξεπερνάει το αδιέξοδο και με στήριγμα τον Θεό, η άλλοτε χαμογελαστή και περιζήτητη στο θέατρο και την τηλεόραση, Άβα Γαλανοπούλουπροσπαθεί να συνέλθει από το τέλμα που βίωσε μετά την προσωπική και δικαστική περιπέτεια που είχε τα τελευταία χρόνια με τον πρώην σύντροφό της.

Αδυνατισμένη, ντυμένη στα μαύρα και με μεγάλα σκούρα γυαλιά ηλίου που κρύβουν το χλωμό πρόσωπό της, η πρωταγωνίστρια περνάει τον τελευταίο καιρό τακτικά την είσοδο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος στους Αμπελόκηπους.

Να θυμίσουμε ότιτον περασμένο Ιούλιο ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου καταδικάστηκε τελικά σε 6 χρόνια φυλάκισηςκαι πρέπει μάλιστα να καταβάλει άμεσα το ποσό των 250.000 ευρώ στην ηθοποιό.

Αβα Γαλανοπούλου: Απο τον εφιάλτη της ανορεξίας και τον παντρεμένο, έκανε στροφή στον Θεό!

«Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία και παρακαλούσα να πεθάνω» ομολογούσε λίγες μέρες μετά την εκδίκαση της υπόθεσης μιλώντας για την περιπέτεια που έζησε με τον άνθρωπο που της στέρησε το χαμόγελο.

Ο εφιαλτικός Ιούνιος στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη Λάρισα δεν έχει σβήσει από τη μνήμη της και αυτό ανησυχεί τους δικούς της.

Άβα Γαλανοπούλου: Αυτή είναι η ηλικία της! Δεν φαντάζεστε!

Εσείς γνωρίζετε την ηλικία της Άβας Γαλανοπούλου; Δεν φαντάζεστε…

Η Άβα Γαλανοπούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου. Η ηθοποιός, στο παρελθόν, έχει περάσει δύσκολες στιγμές, αφού εξαπατήθηκε από τον σύντροφό της!

Ωστόσο πάμε να μάθουμε κάποια πράγματα που δεν ξέραμε για την ηθοποιό!

Μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη, παράλληλα με τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Αθηνών. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής με το Μ. Βολανάκη και τον Θ. Παπαγεωργίου.

Άβα Γαλανοπούλου

Πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση παίζοντας στην σειρά “Η Ελίζα και οι άλλοι”. Άλλες τηλεοπτικές της δουλειές είναι: Δύο Ξένοι, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, Η τράπεζα, Πενήντα-Πενήντα, Λατρεμένοι μου γείτονες. Δύο Ξένοι: Δεν φαντάζεστε ποιους ήθελαν αρχικά στο ρόλο της Μαρίνας Κουντουρά και του Κωνσταντίνου Μαρκορά

Έχει συνεργαστεί για τη συγγραφή του σεναρίου στις σειρές, “Η Ελίζα και οι άλλοι”, “Πάτερ ημών”, “Σερσέ λα φαμ”, “Δύο ξένοι”, “Υπεράνω όλων” “η πατρίς” και “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”.

Ποια είναι η ηλικία της;

Η Άβα Γαλανοπούλου γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 22 Ιουλίου το 1967 που σημαίνει ότι είναι 52 ετών.

Original Source: athensmagazine.gr