Άψογοι κοιλιακοί με τις ασκήσεις της Jackie Warner

Η προπονήτρια μεγάλων σταρ (ανάμεσά τους και η Κάμερον Ντίαζ) Jackie Warner μας δείχνει μερικές γρήγορες ασκήσεις για άψογους κοιλιακούς που μπορείς να κάνεις ακόμα και στην ξαπλώστρα σου.

Συνδύασε τις ασκήσεις με τα μυστικά της Jackie για αδύνατο σώμα και επίπεδη κοιλιά.

Απόφυγε τα μακρόσυρτα προγράμματα ασκήσεων, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που σε κάνουν να βαριέσαι, να σκας και να τα παρατάς. Περιόρισε το πρόγραμμά σου σε 10 ή 20 λεπτά με έντονες και δυναμικές ασκήσεις.

Μην φοβάσαι τα βάρη: αν νομίζεις πως η προπόνηση με βάρη θα κάνει τους μυς σου να φουσκώσουν κάνεις λάθος. Χρειάζεσαι ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης για να τονώσεις το μεταβολισμό σου, απλά φρόντισε να κάνεις πολλές και γρήγορες επαναλήψεις.

Άλλαξε την playlist σου: μην νομίζεις πως η μουσική δεν είναι αρκετή για να δώσεις ρυθμό στη γυμναστική σου. Άλλαξε τα τραγούδια που ακούς όσο ασκείσαι και κάνε το θαύμα στην γυμναστική σου!

Βάλε συγκεκριμένους fitness στόχους: δεν χρειάζεται να θέτεις στόχο μόνο για τα κιλά που θες να χάσεις. Στόχευσε για παράδειγμα, να ασκηθείς 4 φορές αυτή την εβδομάδα ή να μην πάρεις καθόλου το ασανσέρ ή να κολυμπήσεις μισή ώρα στη θάλασσα ή ακόμα και να τρέξεις σε κάποιο αγώνα δρόμου ή αγώνα ποδηλάτου.

Tώρα δες και το πρόγραμμα!