Ήρθε και το δεύτερο κατάστημα Foodsaver στη Λεμεσό

Άνοιξε το 2ο κατάστημα Foodsaver στη Λεμεσό, στη Γρηγόρη Αυξεντίου 3, Χαλκούτσα, Μέσα Γειτονιά.

Οι κάτοικοι της Μέσα Γειτονιάς έχουν το δικό τους κατάστημα τροφίμων Foodsaver στη Γρηγόρη Αυξεντίου 3 (περιοχή Χαλκούτσα)!  Πρόκειται για το 7ο κατάστημα της αλυσίδας εκ των οποίων τα 2 βρίσκονται στη Λεμεσό και τα υπόλοιπα 5 στη Λευκωσία.

Η αλυσίδα Foodsaver, δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των σημερινών foodlovers που ψάχνουν διαφορετικές, ξεχωριστές και σύγχρονες λύσεις  για τα καθημερινά γεύματα τους αλλά και για κάθε είδος ιδιαίτερης περίστασης.  Οι λάτρεις του ποιοτικού φαγητού θα βρουν στα Foodsaver μία μεγάλη γκάμα διαλεκτών και ποιοτικών προϊόντων – κρεατικά, πουλερικά, θαλασσινά, finger food, έτοιμα γεύματα, τυριά, αλλαντικά επιδόρπια κ.ά. – όλα σε τιμές που συμφέρουν.

Ανάμεσα σε άλλα προϊόντα που θα βρει κανείς στα Foodsaver ξεχωρίζουν τα παγκοσμίου φήμης βοδινά Black Angus, ο ποιοτικός σολομός Νορβηγίας Marine Harvest, λαχταριστές γαρίδες Black Tiger και τα λαχανικά Ardo (συμπεριλαμβανομένων και βιολογικών) – ονόματα τα οποία ολοένα και γνωστοποιούνται στο χώρο της ποιοτικής μαγειρικής.

Foodsaver_5 YEARS_Logo

Τα Foodsaver διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα καταστήματα τροφίμων προσφέροντας μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.  Οι χώροι είναι άνετοι και το έμπειρο προσωπικό πάντα έτοιμο να συμβουλέψει τον πελάτη και να τον βοηθήσει να καλύψει τις δικιές του μαγειρικές ανάγκες, όποιες και αν είναι αυτές. Στην ιστοσελίδα www.foodsaver.com.cy και στη σελίδα  FoodsaverStores στο Facebook www.facebook.com/FoodsaverStores θα βρει κανείς χρήσιμες συνταγές, συμβουλές και ιδέες σερβιρίσματος για κάθε περίσταση, ενώ οι fans της σελίδας στο facebook, μπορούν να ενημερωθούν και για διάφορα tips για την κουζίνα, τη διατροφή και γενικότερα για τα τρόφιμα.