“Αιχμάλωτη” στα κατεχόμενα στην Κύπρο η Τζούλια Αλεξανδράτου

Μεγάλη περιπέτεια πέρασε στην Κύπρο η Τζούλια Αλεξανδράτου. Το γνωστό μοντέλο πέρασε την Πράσινη Γραμμή και έφθασε ως την Κερύνεια, αλλά έχασε την ταυτότητά του και αποκλείστηκε στα Κατεχόμενα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η Τζούλια Αλεξανδράτου ταξίδεψε στην Κύπρο μαζί με τον παρτενέρ της Τάσο Ποτσέπη και τον μάνατζερ τους Σπύρο Ρέβη για να κάνουν μια Live εμφάνιση σε club της Λευκωσίας. Μόλις έφθασαν στην Κύπρο (στο αεροδρόμιο της Λάρνακας), μεταφέρθηκαν οδικώς στη Λευκωσία και στο ξενοδοχείο Hilton που έμειναν.

Την Παρασκευή επισκέφτηκαν την Λεμεσό και τη βίλα της βαθύπλουτης Κύπριας Βανέσσας Πομπόνη και το Σάββατο έκαναν την live εμφάνισή τους σε γνωστό club όπως διαβάζουμε στο T-life. Το πρωί της Κυριακής όμως, η Τζούλια Αλεξανδράτου θέλησε να επισκεφτεί τα Κατεχόμενα. Η Τζούλια με τους συνεργάτες της πέρασαν την Πράσινη Γραμμή και αυτοκίνητο τους μετέφερε στην Κερύνεια. Όταν όμως θέλησαν να επιστρέψουν, και έφθασαν στο σημείο ελέγχου, η Τζούλια διαπίστωσε πως είχε χάσει την ταυτότητά τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο της απαγόρευσαν να φύγει από τα Κατεχόμενα, ως το επόμενο πρωί που της έφεραν το διαβατήριό της από το ξενοδοχείο που έμενε στη Λευκωσία

 

Source :
ilovestyle.com.cy