Ακυρώνεται το φινάλε του Show και Αβλαβες ως φόρο τιμής στα θύματα της πυρκαγιάς

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σίγμα για την ακύρωση της εκπομπής Show & Αβλαβές!

“Tο λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε! Καλή δύναμη σε όλους όσους μάχονται στο πύρινο μέτωπο, με την ευχή να τελειώσουν όλα σύντομα:

Η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και η παραγωγή της εκπομπής Show & Αβλαβές, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος που έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών και της συνεχιζόμενης δύσκολης κατάστασης, αναβάλλουν τη ζωντανή εκπομπή του Show & Αβλαβές που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη 23 Ιουνίου στην Πλατεία Τσερίου.

Με αυτό τον τρόπο τόσο το ΣΙΓΜΑ όσο και η ομάδα της εκπομπής, αποτίουν φόρο τιμής στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στο νησί και επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς όλους όσοι μάχονται ακόμα με τις φλόγες.

Το συγκεκριμένο live στο Τσέρι θα αποτελούσε και το φινάλε της εκπομπής για την τηλεοπτική σεζόν 2015/16. Ακριβώς για αυτό το λόγο, η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και η παραγωγή του Show & Aβλαβές θα προσπαθήσουν να προγραμματίσουν μια ανάλογη εκπομπή στο εγγύς μέλλον.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας να μας γίνουν μαθήματα, χωρίς όμως άλλα θύματα.”