Αννίτα Πάνια: ”Είμαι πολύ καψούρα, αλλά αυτός δεν …

Η Αννίτα Πάνια μίλησα ανοιχτά και είπε ότι είναι ”καψούρα” αλλά και πολλά ακόμα στην εκπομπή ”Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Open σε μια σπάνια συνέντευξή της είπε πολλά για την δουλειά και την προσωπική της ζωή!

Μέσα στην συζήτηση σχολιάστηκαν πολλά, ένα από αυτά ήταν φυσικά ο γάμος της με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και ο καρπός του ερωτά τους Άνδρέας.

Η Αννίτα όταν αναφέρθηκε στον γιο της είπε χαρακτηριστικά:

”Είναι μεγάλη λατρεία και καψούρα, αλλά εκείνος δεν γουστάρει να μιλάω για αυτόν…”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ψεύτικα τα μαλλιά της Αννίτας Πάνια!

Όλοι γνωρίζουν την… εμμονή που έχει με τα μαλλιά της. Και ποιος δεν έχει θαυμάσει τα πλούσια μακριά ξανθά μαλλιά της Αννίτας Πάνια, ωστόσο ελάχιστοι γνώριζαν πως είναι… ψεύτικα. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η παρουσιάστρια από τον αέρα της χθεσινής της εκπομπής.

Αννίτα Πάνια μαλλιά

«Την έβγαλα την τρέσα και τα εξτένσιονς! Έφαγα φρίκη χθες κι έχω μείνει με αυτό που υπάρχει και θα πορευτώ με αυτό», ανάφερε η παρουσιάστρια όταν η καλεσμένη της Σαμπρίνα της είπε πως έκαψε τα δάχτυλά της με την πρέσα για το ίσιωμα μαλλιών. Πάντως η Αννίτα, όπως έδειξε δεν είναι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα. Δείτε στο βίντεο τι είπε.

Νέα σύντροφος για τον Νίκο Καρβέλα: Τους “πιάσαμε” στην Άννα Βίσση!

Ο Νίκος Καρβέλας παρευρέθηκε στην πρεμιέρα που έκανε η Άννα Βίσση μαζί με τη νέα του σύντροφο ωστόσο εκείνος δεν έπαιρνε στιγμή τα μάτια του από την αγαπημένη τραγουδίστρια! Σας έχουμε το ντοκουμέντο καρέ καρέ!

Ο γνωστός συνθέτης έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά από το χωρισμό του με την Αννίτα Πάνια και πλέον έχει στην καρδιά του τη νέα του αγαπημένη.

O λόγος για την… Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr.

Original Source: athensmagazine.gr