Αντρικά φετίχ: 4 σημεία-έκπληξη στο σώμα σου που κυριολεκτικά λατρεύει

Λοιπόν οι καιροί έχουν αλλάξει κάτι που σημαίνει ότι όπως τα πράγματα

είναι πλέον διαφορετικά έτσι ακριβώς είναι και οι σχέσεις αλλά και το σεξ. Kαι μπορεί παλιότερα να υπήρχαν πολύ συγκεκριμένες κινήσεις, γούστα και προτιμήσεις, και το σεξ να ήταν πιο συγκεκριμένο, λίγο βαρετό, και σίγουρα χωρίς καμία έκπληξη πλέον, η φαντασία και η πρωτοτυπία έχουν μπει στο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα ακόμα και το ιεραποστολικό, να θεωρείται πια ξεπερασμένο. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό δε, είναι οι συμπαθέστατοι άντρες, οι οποίοι έχουν πλέον εξελιχθεί τόσο πολύ, που έχουν αναγάγει μία απλή συνεύρεση σε ολόκληρο… σενάριο πορνό, Όχι μόνο με τις στάσεις και με την… βία που ασκούν-σε φυσιολογικά πάντα πλαίσια-αλλά ακόμα και με διάφορες ιδιαίτερες προτιμήσεις που μπορεί να έχουν. Ήρθε η ώρα να ξεχάσεις το στήθος και τα οπίσθια ως φετίχ και να εισαχθείς σε έναν νέο κόσμο ο οποίος αδιαφορεί για τα προαναφερθέντα και δίνει βάση σε κάποια άλλα σημεία του σώματος. Έχουμε και λέμε…

1. Πατούσες: Ας μας επιτραπεί η έκφραση, αλλά η πατούσα είναι το νέο… στήθος και θα σου εξηγήσουμε αμέσως γιατί. Δεν υπάρχει άντρας που να μη γοητεύεται από μία περιποιημένη, απαλή και καθαρή πατούσα-το τελευταίο το λαμβάνουμε ως δεδομένο γιατί αλλιώς θα αισθανθούμε κάπως-κάτι που κάνει τη φαντασία του να οργιάζει. Όχι μόνο για τη γνωστή χρήση της πατούσας στο σεξ, αλλά ακόμα και γιατί μπορεί να τον φτιάχνει ως εικόνα. Το θέμα στην προκειμένη είναι να είσαι ευνοημένη από τη φύση. Κάτι που σημαίνει ότι αν φοράς νούμερο 42 και τα δάχτυλά σου έχουν το μήκος καλαμακίου, από αυτό που πίνουμε τον καφέ, τότε σόρυ αλλά τα κάτω άκρα δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Πάντως, ευχή και κατάρα σου δίνουμε, μην εμφανιστείς με απεριποίητο νύχι στον καλό σου γιατί είναι σίγουρο ότι θα πάθει εγκεφαλικό. Πέστε να μας φάτε, αλλά ισχύει.

2. Μύτη: Έχεις την κλασική ελληνική αγέρωχη μύτη με την κούρμπα που θυμίζει έντονα ελληνικό άγαλμα; Μη στενοχωριέσαι βρε κορίτσι μου. Μπορεί το να ποζάρεις προφίλ να είναι απαγορευτικό για σένα, ίσως και όχι βέβαια αν είσαι ok με αυτό, αλλά να ξέρεις το εργαλείο που έχεις στο πρόσωπό σου είναι ικανό να χαρίσει επικίνδυνες σκέψεις σε έναν άντρα. Αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι άντρες γουστάρουν τις μεγάλες μύτες, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με μία συγκεκριμένη στάση στο σεξ, την 69 αν δεν κάνουμε λάθος, μη σου πούμε κιόλας ότι την αναζητούν. Οπότε, μπορεί να μην μπορέσεις ποτέ να φορέσεις χαλκά στην μύτη, γιατί δε θα είναι ωραίο, αλλά άντρα δεν πρόκειται να χάσεις εξαιτίας της.

3. Πλάτη: Η αλήθεια είναι ότι η πλάτη έχει γίνει πια σχεδόν τόσο αγαπημένη όσο και τα οπίσθια. Καλά δε συζητάμε να είναι γυμνασμένη και φυσικά απαλή. Εκεί τον έχεις τρελάνει! Αλλά ακόμα και την τέλεια πλάτη να μην έχεις, ναι ξέρουμε δεν προλαβαίνεις να γυμναστείς, δεν υπάρχει λόγος να του εμφανίζεσαι με τη χαρακτηριστική τριχούλα χαμηλά στην μέση, καταραμένες ορμόνες, ούτε και με το σπυρί με πύον, το οποίο δείχνει να τον απειλεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Κάνε μία απολέπιση, κάνε και μία αποτρίχωση, μην πας ξυπόλυτη στα αγγούρια βρε κορίτσι μου. Είπαμε έχει φετίχ ο άνθρωπος.

4. Koιλιά: Και φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει εκτός η κοιλιά η οποία προτιμάται από τα αγόρια ακόμα και ως… μαξιλάρι, για να ξαποσταίνουν και να μας νιώθουν και κοντά τους. Δεν ξέρουμε τι σου έχουν πει, αλλά να ξέρεις ότι στους άντρες δεν αρέσουν και τόσο οι κοιλιακοί, καλά δεν εννοούμε να έχεις κοιλιά που κρέμεται, αλλά αν δεν έχεις και το six pack του Stalone, δε θα χαλαστούν κιόλας. Γενικά λατρεύουν να είναι απαλή και εύπλαστη, δεν εννοούμε χαλαρή-προσοχή τα όρια είναι πολύ αυστηρά και συγκεκριμένα, αλλά απαλή και μυρωδάτη. Άπλωσε τα γαλακτώματά σου κάνε και την απολέπισή σου και κάντου το καλύτερο δώρο.

Source :
onmed.gr