Απίστευτο! Γνωστός παρουσιαστής ξεφτιλίζει την Φρόσω Κυριάκου με τον πιο γελοίο τρόπο : «Από τις πλαστικές μοιάζει στη Χειλουδάκη…»

Φημίζεται για τον καυστικό του λόγο και το ιδιαίτερο χιούμορ του. Όχι μόνο δεν φοβάται να εκφράσει δημόσια τη γνώμη του, αλλά δεν διστάζει να τα βάλει με όλους και με όλα. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο έβαλε τη συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη Φρόσω Κυριάκου, εκτοξεύοντας εναντίον της ιδιαιτέρως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Με αφορμή το θέμα που παρουσίασε στην ραδιοφωνική του εκπομπή για το ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του Παντελίδη, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Κωστής Ραπτόπουλος ξέσπασε. Όταν ο ακροατής του είπε πως η Φρόσω έπρεπε να πάρει τα κλειδιά από τον αδικοχαμένο τραγουδιστή και να μην τον αφήσει να οδηγήσει, ο Ραπτόπουλος είπε «το 20χρονο κοριτσάκι πάνω στην τρέλα του θα του πάρει τα κλειδιά; Είναι 20 χρονών έχει κάνει τρεις πλαστικές. Εκείνα τα χείλια του σαν της Χειλουδάκη έγιναν από το πρήξιμο. Πλάκα μου κάνεις;» Δείτε στο βίντεο τους απίστευτους χαρακτηρισμούς του για την Φρόσω και θα μείνεται άφωνοι