Απίστευτο περιστατικό σε γάμο στην Κύπρο: Ο παπάς έδειρε τον κουμπάρο!

Ο ιερέας όταν διαπίστωσε ότι ο κουμπάρος του γαμπρού, χτύπησε τον νεόνυμφο ζευγάρι στη πλάτη, σταμάτησε το μυστήριο, και επιτέθηκε μαινόμενος στον «ασεβή»

Ιερέας που τελούσε γάμο στην Πάφο της Κύπρου δεν είχε και πολύ εκτίμηση στα έθιμα, όπως το πάτημα του ποδιού του γαμπρού ή το χτύπημα στη πλάτη από τον κουμπάρο.

Ο ιερέας όταν διαπίστωσε ότι ο κουμπάρος και αδελφός του γαμπρού, χτύπησε τον νεόνυμφο στη πλάτη, σταμάτησε το μυστήριο, και επιτέθηκε μαινόμενος στον «ασεβή».

Άρχισε να γρονθοκοπεί τον κουμπάρο ο οποίος άρχισε να αιμορραγεί από το στόμα. Οι καλεσμένοι στον γάμο έγιναν πυρ και μανία και επιτέθηκαν στον ιερέα ο οποίος γλίτωσε το ξύλο τη τελευταία στιγμή με παρέμβαση κάποιων ψύχραιμων.

Τελικώς ο γάμος ολοκληρώθηκε και ο ιερέας έφυγε για να μη συνεχιστεί το επεισόδιο. Οι συγγενείς του ζευγαριού αναμένεται να κάνουν καταγγελία στον Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο.

Συγκεκριμένα o κύριος Χριστάκης έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: 

Εξήντα ,τόσο χρονών , νόμιζα ότι τα είχα δεί όλα στη ζωή μου. Όμως αυτό που έζησα σήμερα ,σε συγγενικό μου γάμο ,δεν έχει ξαναγίνει.Όταν ο νεαρός ιερέας έψαλε το ΗΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΕ, ο μικρός αδελφός του γαμπρούς ,τηρώντας το έθιμο κτύπησε ελαφρά τον γαμπρό-αδελφό του στή πλάτη. Αμέσως ο ιερέας ,σε έξαλλη κατάσταση πέταξε χάμω το ευαγγέλιο και σαν μαινόμενος ταύρος ,έτρεξε 3-4 μέτρα και με τα δύο του χέρια άρχισε να γρονθοκοπά τόν άτυχο κουμπάρο.Όλοι σολαριστήκαμε και είπαμε να δώσουμε τόπο στην οργή ,να τελέψει το μυστήριο.Όμως ο πελλο-παπάς ,δίχως να τελειώσει το γάμο εγκατέλειψε την εκκλησία ,ξερογυρίζοντας τα λάστιχα ,του διπλοκάμπινού του.

Δυστυχώς δεν τον προλάβαμε να τον …πληρώσουμε.

Ο θεός να τον γιατρέψει .…

gamos

Source :
protothema.gr