Απλά tips για να ζηλεύουν όλες το στήθος σου

Θες να ζηλεύουν όλες οι γυναίκες το στήθος σου και φυσικά όλοι οι άντρες να το θαυμάζουν. Δε θέλει κόπο, μόνο τρόπο και εμείς συγκεντρώσαμε απλά tips τα οποία θα σε βοηθήσουν και σου τα παρουσιάζουμε. Πάρε, λοιπόν, μολύβι και χαρτί και κράτησε σημειώσεις.

Τι μπορείς να κάνεις για να έχεις το τέλειο στήθος το οποίοι όλοι θα θαυμάζουν;

  1. Γυμναστική: Το στητό στήθος θέλει γυμναστική. Δεν χρειάζεται να τρέξεις γυμναστήριο. Μπορείς να κάνεις ειδικές ασκήσεις ακόμα και μόνη σου στο σπίτι.
  2. Κατανάλωσε πρωτεΐνες: Το στήθος είναι μυς, οπότε εκτός από τη γυμναστική του θέλει και  σωστή διατροφή. Οι πρωτεΐνες, λοιπόν, πρέπει να έχουν σταθερή θέση στη ζωή σου.
  3. Επιλογή του σωστού σουτιέν: Σ΄ένα σουτιέν δεν πρέπει να κοιτάς μόνο αν είναι όμορφο. Οφείλεις να προσέχεις πολλά περισσότερα. Βασικό είναι το αν είναι σταθερό και φυσικά αν έχεις επιλέξει το σωστό νούμερο.
  4. Μην ξεχνάς την ενυδάτωση του: Εκτός από το πρόσωπο σου, ενυδάτωση θέλει και το στήθος σου. Περιποιήσου του βάζοντας κρέμες και φυσικά κάνοντας μάσκες.
  5. Προσοχή στα ρούχα τα οποία διαλέγεις: Για να το αναδείξεις χρειάζεσαι τα κατάλληλα ρούχα. Μην το ξεχνάς! Δώσε μεγάλη προσοχή και πίστεψε μας όλοι θα εντυπωσιαστούν.