Αποκάλυψη πρωταγωνίστριας : «Το “Μπρούσκο” δεν θα έχει ευτυχισμένο φινάλε»

Η Παυλίνα Μαυρή είναι μια από τις ωραιότερες παρουσίες της τηλεόρασης. Για τρίτη συνεχή χρονιά μπαίνει στα σπίτια εκατομμυρίων τηλεθεατών μέσω της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο». Η τηλεοπτική Δήμητρα αποκαλύπτει στο TV Ζάπινγκ πώς εξελίσσεται η σχέση της με τον Πάτροκλο και τον Νεκτάριο -και όχι μόνο!

Δεν φοβάσαι μήπως ο κόσμος σε ταυτίσει με τη «Δήμητρα»;

Για έναν ηθοποιό ο κίνδυνος πάντα ελλοχεύει. Δηλαδή αν θα ’χει δουλειά ή όχι, αλλά και στο φινάλε μια τέτοια υπερέκθεση μπορεί όντως να σε κάψει. Ισως είναι καλό μετά από μια τέτοια δουλειά τεσσάρων χρόνων να μείνεις εκτός.

Ποιον θέλεις πραγματικά: Τον Πάτροκλο ή τον Νεκτάριο;

Ο Πάτροκλος είναι αγάπη και έρωτας. Ο Νεκτάριος άντρας μου και πατέρας των παιδιών μου, τον οποίο και φυσικά αγαπάω. Δεν γίνεται όμως να μη ζήσω τον μεγάλο έρωτα.

Δεν θα χρειαστεί να κλείσει ένα από τα δύο κεφάλαια;

Η Δήμητρα έχει δείξει ότι θέλει να κλείσει το κεφάλαιο Πάτροκλος, αλλά σιγά-σιγά αλλάζουν τα πράγματα. Παρόλο που προσπαθεί να βάλει στην άκρη τα συναισθήματα για το καλό της οικογένειας, έρχεται η ώρα που θα εκραγεί. Η Δήμητρα καταπιέζεται χωρίς τον Πάτροκλο.

Οπότε Δήμητρα και Πάτροκλος θα καταλήξουν μαζί;

Είναι και οι δυο τους πολύ μπερδεμένοι. Από τη μια κάνουν απόπειρες να είναι μαζί και από την άλλη λένε ότι «δεν γίνεται. Πρέπει να σταματήσει αυτό». Τώρα δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί…

Η Αλεξάνδρα περιμένει το παιδί του Νεκτάριου. Πώς θα το αντιμετωπίσεις;

Κανονικά έπρεπε να το καταδικάσω, αλλά από τη στιγμή που διατηρούσε σχέση με αυτή την κοπέλα όσο εγώ του είχα δώσει το ελεύθερο να το κάνει, δεν μπορώ να του πω κάτι και σίγουρα δεν θα ’θελα να του το μεγαλώσω. Θεωρώ, όμως, ότι θα ήταν πιο κύριος αν ερχόταν και μου το έλεγε από την αρχή και δεν μου το έκρυβε.

Οταν μάθεις για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας, τον πείθεις να αναγνωρίσει το παιδί και να μείνει μαζί της ή τον κρατάς με τη δικιά σας οικογένεια;
Εγώ θα τον έβαζα να αναγνωρίσει το παιδί και να αποφασίσει τελικά με ποια θέλει να είναι. Από εκεί και πέρα θα ήταν με τη γυναίκα του και απλά θα πρόσφερε σ’ αυτό το παιδί ό,τι χρειάζεται από έναν πατέρα.

Τι αισθάνεσαι όταν ο Πάτροκλος σε πιέζει συναισθηματικά;
Δεν μπορώ να πω ότι με πιέζει. Η Δήμητρα για όλο αυτό που ζει με τον Πάτροκλο φταίει η ίδια. Είναι στιγμές που ο Πάτροκλος αγαπάει την Δήμητρα και άλλες που την τρομάζει.

Η Μαρίνα έχει αρχίσει να καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Θα προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς;
Η Μαρίνα αρχίζει να καταλαβαίνει αλλά δεν μπορώ να της πω ότι έχω σχέση με το θείο της. Ετσι προσπαθεί να καλυφτεί λέγοντας πως ήταν απλά πολύ κοντά στον Πάτροκλο και πως ήταν και ο πατέρας της μέσα στις φωτογραφίες. Δεν πρόκειται να αποκαλύψει την πραγματική σχέση.

Εσύ, όμως, παίζεις και με τη φωτιά. Δεν φοβάσαι;
Παίζω, αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω! Ισως το παράνομο σε έλκει παραπάνω από το φυσιολογικό. Ολο αυτό που ζουν η Δήμητρα με τον Πάτροκλο δεν μπορούν να το ελέγχουν γιατί υπάρχει αγάπη και έρωτας στη μέση. Ξέρει καλά πως ο Νεκτάριος δεν μπορεί να της χαρίσει όλα αυτά που της δίνει ο Πάτροκλος. Για την ίδια είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν υπήρχαν τα παιδιά στη μέση, θα έφευγε μαζί του.

Και όσον αφορά το συνολικό φινάλε του «Μπρούσκο»; Happy end ή κάτι ανατρεπτικό;

Εφόσον πάει και 4η χρονιά το «Μπρούσκο» δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει με happy end ο φετινός κύκλος. Για να κρατήσει τον τηλεθεατή πρέπει να γίνει κάτι πολύ έντονο και ανατρεπτικό.