Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Αυτό είναι το αληθινό φινάλε της σειράς…

Οσο το «Μπρούσκο» πηγαίνει καλά από πλευράς τηλεθέασης, τόσο θα παίρνει παράταση ζωής. Ηδη έχει πάρει το πράσινο φως και για 4η σεζόν, ενώ κύκλοι της σειράς δεν αποκλείουν αν συνεχίσει την ίδια ανοδική πορεία να πάει και για πέμπτο χρόνο. Οπως λοιπόν καταλαβαίνετε, πολλές ακόμα ιστορίες και πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους, όπως και αρκετές ιστορίες θα κλείσουν αυτή τη σεζόν. Το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει πώς γράφεται το τέλος για φέτος…Πηγή μας αυτή την φορά το τηλεοπτικό περιοδικο «TV Ζαπινγκ»….Ετοιμαστείτε για σούπερ ανάγνωση…

Η Μελίνα μεγαλώνει τα δυο της παιδιά με αφοσίωση και φυσικά ο έρωτάς της με τον Αχιλλέα καλά κρατάει. Εδώ, όμως, να πούμε ότι γύρω στις αρχές Μαΐου η Μελίνα αλλά και ο Αχιλλέας θα περάσουν έναν πολύ μεγάλο πανικό, που θα προκύψει από ένα ατύχημα. Αλλά όλα θα πάνε καλά και η νέα σεζόν θα βρει το ζευγάρι ευτυχισμένο με την οικογένειά του.
Δεν μπορούμε να πούμε όμως το ίδιο και για την κολλητή φίλη της Μελίνας, τη Βασιλική. Η κοπέλα που ήδη έχει περάσει πάρα πολλά, θα ξαναχτυπηθεί από τη μοίρα και μάλιστα σκληρά, καθώς ο Μηνάς, ο άντρας που αγαπάει όσο τίποτε άλλο, θα πληρώσει πολύ ακριβά την ιστορία του δολοφόνου. Ο Μανούσος Ροκάκης, ο οποίος έχει απειληθεί στο παρελθόν από τον Μηνά, θα πάρει εκδίκηση και για πρώτη φορά θα «χτυπήσει» άντρα. Ο Μηνάς λοιπόν θα μπει στη λίστα των θυμάτων του, γεγονός που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή της Βασιλικής, αλλά και της Δάφνης και φυσικά του Σήφη, που είναι ο κολλητός του. Η λύπη και η οργή θα ξεχειλίσουν.

Ο Σήφης θα γίνει πιο σκληρός και πιο αποφασιστικός. Θα βάλει σκοπό να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Αρχίζει με τον Νικηφόρο, συνεχίζει με τον Διαμαντή και καταλήγει στον Μανούσο που θέλει να εκδικηθεί για ό,τι έκανε στον Μηνά. Πάντα στην καρδιά του θα έχει τη Μελίνα και κατά καιρούς θα της το δείχνει με πιο ιδιαίτερο τρόπο. Ωστόσο, η Αλκηστις δεν έχει τελειώσει για τον Σήφη. Τελικά θα τη διεκδικήσει, ειδικά από τη στιγμή που θα χάσει το παιδί της και δεν θα έχει κάποιο σοβαρό εμπόδιο, πέρα από τον άντρα της.

Η Λουκία δίνει οριστικό τέλος με τον Παύλο, καθώς ερωτεύεται τον Αμερικανό φίλο της που έρχεται στην Κρήτη και τον φιλοξενεί. Ο έρωτάς τους είναι αμοιβαίος και οι δυο τους αποφασίζουν να φύγουν μακριά και να ζήσουν μαζί με το παιδί της Λουκίας και του Παύλου. Ο Παύλος φυσικά θα συμφωνήσει, αφού θέλει να δει τη Λουκία ευτυχισμένη, με τον όρο βέβαια ότι θα παίρνει το παιδί μαζί του κατά καιρούς, ενώ τα καλοκαίρια θα τα περνάνε στα Χανιά.

Ο Παύλος δεν θα αργήσει να κάνει μια νέα αρχή με τη Χρυσάνθη, η οποία αποφασίζει τελικά να προχωρήσει στο κόλπο που της είχαν προτείνει μαζί με τον Μάρκο στην αρχή και αφορούσε στον Διαμαντή. Ο Διαμαντής περνάει μια ακόμα δύσκολη δίκη για την απαγωγή της Μελίνας, αλλά επειδή είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει», θα βρει και πάλι τον τρόπο να ξεφύγει, αφού πρώτα ζοριστεί για μια ακόμα φορά στα σίδερα της φυλακής.

Η Αννα αποφασίζει να εκδικηθεί μια και καλή τον Πάτροκλο και λέει τα πάντα στον Νεκτάριο για τη σχέση του με τη Δήμητρα. Ο Νεκτάριος τρελαίνεται, αλλά δεν έχει πια κανέναν ενδοιασμό να ομολογήσει στη Δήμητρα όχι μόνο ότι περιμένει γιο από την Αλεξάνδρα, αλλά και ότι την αγαπάει και θα μείνει μαζί της, αναγνωρίζοντας το παιδί. Ο φόβος ότι η Μαρίνα θα πληγωθεί τελικά δείχνει αβάσιμος, καθώς η Μαρίνα αποδεικνύεται πολύ πιο ώριμη να δεχτεί την αλήθεια από όσο φαντάζονταν.
Η Αναστασία ζει στα Χανιά με το γιο της, αλλά το μυαλό και η καρδιά της είναι συνεχώς στον Ματθαίο. Κάθε μέρα που περνάει χωρίς αυτόν καταλαβαίνει πόσο πολύ τον αγαπάει, συνειδητοποιεί το μεγάλο λάθος που έκανε και υποφέρει. Βασανίζεται όμως και από τους γνωστούς εφιάλτες της, που γίνονται όλο και πιο συχνοί. Ο Ματθαίος, από την άλλη, αν και πιστεύει ότι έδειξε το πολύ σκληρό του πρόσωπο στην Αναστασία και κάποιες στιγμές το μετανιώνει, συνεχίζει όμως τη ζωή του, με την ψευδαίσθηση ότι όλα είναι καλά έχοντας αναθερμάνει τις σχέσεις του με την Ολγα.