Αποκλειστικό! Πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο αποκαλύπτει: «Αυτό είναι το τέλος…»

Πρωταγωνίστρια από την αγαπημένη σειρά Μπρούσκο, αποκαλύπτει το τέλος! Μεγάλες οι ανατροπές και στην τρίτη σεζόν… Αλλά ας μην σας τα λέμε εμείς, δείτε τι αποκάλυψε η ίδια…

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Η Τζούλι Τσόλκα ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που έχουν δουλέψει σκληρά και δεν επαναπαύονται στις δάφνες της επιτυχίας. Η Βασιλική της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» αποκαλύπτει στο TV Ζάπινγκ τους κινδύνους που κρύβει ο τέταρτος κύκλος, πώς εξελίσσεται η ιστορία με το δολοφόνο, αλλά και άγνωστες πτυχές από την προσωπική της ζωή!

Περίμενες ότι το «Μπρούσκο» θα διατηρήσει τη δυναμική του για τρίτη συνεχή χρονιά;
Σε γενικές γραμμές ναι. Οταν έπιασα τον εαυτό μου να διαβάζω τα πρώτα 12 επεισόδια σερί και να αδημονώ για το επόμενο, πέρασε από το μυαλό μου ότι αυτός ο κύκλος θα είναι δυνατός. Σίγουρα και η αλλαγή ώρας βόλεψε περισσότερο γιατί πολύς κόσμος δεν το προλάβαινε και αναγκαζόταν να το δει ιντερνετικά.

Η σειρά έχει πάρει το «πράσινο φως» και για του χρόνου. Αυτό δεν κρύβει κινδύνους; Οχι μόνο για την πορεία της σειράς αλλά και της ταύτισης με τους ρόλους.
Οταν κυκλοφορείς τρία χρόνια και σε φωνάζουν με το όνομα του ρόλου, μάλλον η ταύτιση υπάρχει ήδη και το βρίσκω καλό. Αυτός είναι ο σκοπός άλλωστε. Να ταυτιστεί το κοινό με τους ήρωες για να παρακολουθεί το έργο, το έργο να γίνεται επιτυχία και ευχόμαστε να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται! Ποιος δεν θέλει άλλωστε την επιτυχία; Από εκεί και πέρα νομίζω ότι η επικινδυνότητα κρύβεται στις επιλογές ρόλων που θα κάνει ο εκάστοτε ηθοποιός αφού τελειώσει το σίριαλ, αλλά και πάλι, στην εποχή που ζούμε, για ποια δυνατότητα επιλογών μιλάμε; Ολα είναι σχετικά λοιπόν.

Εσύ θα συνεχίσεις;
Αυτή είναι μια απάντηση που θα πάρετε όταν έρθει η ώρα επίσημα από το κανάλι.

MPROUSKO_DSC_5350

Η Βασιλική γιατί έχει την εμμονή να μη θέλει να κάνει παιδί;
Δεν είναι εμμονή ούτε πρέπει να παρουσιάζεται έτσι. Ανήκει στις γυναίκες εκείνες που δεν νιώθουν την ανάγκη να γίνουν μάνες. Και υπάρχουν πολλές τέτοιες γυναίκες στηνζωή. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα, όπως και δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι να γίνουν γονείς. Κάπως έτσι είναι και για τη Βασιλική. Εχει κάποιες φοβίες και δεν νιώθει την ανάγκη να γίνει μάνα.

Βλέπουμε ότι γίνεται μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Μελίνας και της Βασιλικής. Πώς το αντιμετωπίζεις;
Εννοείται ότι δεν θέλω να αποκαλύψω τίποτα για να μη χαλάσω το σασπένς… Σίγουρα το πώς το αντιμετωπίζουν έχει ενδιαφέρον και αξίζει την αναμονή των επεισοδίων. Θα ήταν τόσο άδικο και για τη δουλειά που έχουμε κάνει να αποκαλύψω οτιδήποτε, όσο κι αν γνωρίζω ότι το κοινό θέλει να μάθει. Ακόμα και σαν θεατής προτιμώ να μη μου πει κάποιος την υπόθεση για να έχω το στοιχείο της έκπληξης, οπότε τηρώ σιγήν ιχθύος!

Η Μελίνα συχνά έρχεται σ’ επαφή με τον Σήφη. Εχοντας ζήσει την ιστορία τους από πολύ κοντά, θεωρείς ότι υπάρχει ακόμα αγάπη μεταξύ τους;
Πάντα θα υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Γνωρίζονται από παιδιά σχεδόν, έχουν περάσει όπως όλοι έχουμε δει τόσα πολλά, φυσικά και υπάρχει αγάπη. Μακάρι να αγαπιούνται όλοι οι άνθρωποι τόσο δυνατά, έστω και μια φορά στη ζωή τους, κι ας μην τα βρίσκουν στον ερωτικό τομέα. Αλλωστε η αγάπη είναι πάνω από τον έρωτα.