Αποκλειστικό! Το αληθινό φινάλε του «Μπρούσκο»!

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου το «Μπρούσκο» αποχαιρετά τους τηλεθεατές του που τέσσερα συνεχόμενα χρόνια το ακολουθούσαν πιστά. Ήρθε λοιπόν η στιγμή οι ιστορίες να κλείσουν και οι ήρωες να πάρουν αυτό που τους αξίζει. Ετσι περίπου το είχε φανταστεί η Βάνα Δημητρίου. Ενα φινάλε όπου θα κυριαρχεί η δικαίωση για όλους… Το TiVi Σίριαλ σάς αποκαλύπτει ποιο θα είναι το τέλος όλων.

Κι ας αρχίσουμε από το πιο αγαπημένο ζευγάρι, τη Μελίνα και τον Αχιλλέα. Ενα ζευγάρι που ταλαιπωρήθηκε όσο κανένα άλλο, που αντιμετώπισε χωρισμούς, αποβολές, απαγωγές και το φάσμα του θανάτου να τους απειλεί λίγο πριν το τέλος με τον σοβαρό τραυματισμό του Αχιλλέα. Ενα ζευγάρι που ξεπέρασε τα όρια της αγάπης και που μετά από τόσα χρόνια κατόρθωσε το ακατόρθωτο για πολλούς: Να είναι ερωτευμένο όπως την πρώτη μέρα, όπως με την πρώτη ματιά, όπως με το πρώτο ερωτικό σμίξιμο. Για τη Μελίνα και τον Αχιλλέα το «Μπρούσκο» δεν είναι πικρό, είναι γλυκό σαν μέλι. Η ευτυχία σημαδεύει τη ζωή τους, η Μελίνα περιμένει κι άλλο παιδί, βαφτίζουν με πολλή χαρά το μικρό τους κοριτσάκι, βρίσκουν τις ισορροπίες τους σε σχέση με τη δουλειά της Μελίνας που διαπρέπει, μα πάνω από όλα συνεχίζουν να ζουν το ίδιο ερωτικό πάθος. Οπως συνεχίζει να λέει ο Αχιλλέας, η Μελίνα δεν είναι απλώς η σύντροφός του και η γυναίκα του. Είναι η «γκόμενά» του!


Ενα πολύπαθο επίσης ζευγάρι είναι η Αναστασία με τον Ματθαίο. Ακόμα και λίγα επεισόδια πριν το τέλος είδαμε την Αναστασία να φτάνει στα όρια της τρέλας ακόμα και της αυτοκτονίας. Η ζωή τους περισσότερο με αγκάθια ήταν στρωμένη, παρά με ροδοπέταλα. Παρεξηγήσεις, χωρισμοί, ψέματα και ο θάνατος του παιδιού τους, τούς μαύρισαν την καρδιά. Μια καρδιά, όμως, που ήταν δοσμένη από την αρχή η μια στην άλλη. Αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν μια βαθιά αγάπη, αλλά και ένα απερίγραπτο σεβασμό και θαυμασμό ο ένας στον άλλον. Ετσι θα περάσουν κι αυτή την μπόρα. Ο Ματθαίος πλέον θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη Στέλλα αλλά και τους γονείς της. Οι δύο οικογένειες των Ματθαίων και των Γιαννακάκηδων θα έρθουν κοντά. Ο Παύλος όχι μόνο θα αποδεχτεί τη σχέση της κόρης του με τον Ματθαίο, αλλά θα ανοίξει και την αγκαλιά του για να τον δεχτεί και επιτέλους θα ζήσουν μαζί για πάντα και γιατί όχι με έναν ακόμα γάμο!