Αυτό είναι το σωστό τζιν σορτσάκι για τον κάθε σωματότυπο!

Παρόλο που μπορεί να έχεις ένα συρτάρι γεμάτο σορτσάκια σίγουρα θα υπάρχει ένα από αυτά που θα σου πηγαίνει περισσότερο από όλα τα άλλα. Δες ποιο είναι το ιδανικό τζιν σορτς για σένα ανάλογα με τον σωματότυπό σου. 

Μήλο

Αν έχεις το σωματότυπο του μήλου τότε ένα σορτσάκι που δεν είναι εντελώς κολημένο πάνω σου είναι η τέλεια επιλογή. 

1sorts

Μικροσκοπική

Αν είσαι μικροκαμωμένη τότε ένα επίσης μικροσκοπικό λευκό σορτσάκι διπλωμένο στις άκρες θα κάνει αμέσως τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά και τα οπίσθιά σου πιο γεμάτα. 

2sorts

Μακρύ κορμό

Αν έχεις μακρύ κορμό και τα πόδια σου είναι λίγο πιο κοντά σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, καλό είναι να επιλέξεις ένα λίγο πιο μακρύ σορτσάκι (μια βερμούδα) το οποίο συνδυασμένο με ένα ζευγάρι σανδάλια θα κάνει τα πόδια σου να δείχνουν λίγο πιο ψηλά. 

3sorts

Ψηλή και αδύνατη

Αν είσαι ψηλή και έχεις και λίγα κιλά τότε είναι καλύτερα να φορέσεις μια τζιν βερμούδα παρά ένα μικροσκοπικό σορτσάκι που ναι μεν θα σου πηγαίνει γιατί έχεις το τέλειο σώμα αλλά θα δείχνει και υπερβολικά αδύνατη. 

4sorts

Αθλητικό σώμα

Αν είσαι γυμνασμένη σίγουρα θα θέλεις να δείχνεις τα τέλεια πόδια σου. Ένα σκισμένο, κοντό σορτσάκι θα τονίσει τα γυμνασμένα σου πόδια από όλες τις γωνίες. 

8sorts

Ψηλά πόδια και χαμηλό κορμό

Αν έχεις αυτόν τον σωματότυπο τότε καλό είναι να φορέσεις ένα σορτσάκι με ρίγες (είτε οριζόντιες είτε κάθετες) το οποίο θα τονίσει τα ψηλά σου πόδια και θα επικεντρώσει σε αυτή την προσοχή. 

5sorts

Αχλάδι

Αν τα οπίσθιά σου είναι λίγο πιο μεγάλα από τη μέση σου τότε θα σου πηγαίνει ένα κοντό σορτς με τσέπες που φαίνονται. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να κρύψεις λίγο παραπάνω τους λίγο πιο γεμάτους μηρούς σου. Βάζοντας, μάλιστα, τη μπλούζα σου μέσα στο σορτς θα τραβήξεις την προσοχή στη λεπτή σου μέση.

6sorts 

Κλεψύδρα

Αν, τέλος, έχεις το σωματότυπο αυτό (μεγάλους γοφούς και πλάτες και μιρκή μέση) τότε επέλεξε ένα τζιν που είναι πολύ χαλαρό και σκισμένο. Έτσι θα φαίνεται σαν να μην έκανες καμιά προσπάθεια για να ντυθείς πράγμα που είναι και το ζητούμενο. 

7sorts