Βάλε ψεύτικες βλεφαρίδες σαν επαγγελματίας σε 8 βήματα – Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δίνουν μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα και προφανώς ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αν έχουν χρησιμοποιηθεί με μέτρο. Όλα αυτά αρκεί να ξέρεις να τις τοποθετήσεις σωστά.

Έτσι εμείς σου δείχνουμε βήμα βήμα τον τρόπο να τοποθετήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες όπως θα έκανε ένας επαγγελματίας.

Τα Εργαλεία που θα χρειαστείς είναι:

Ψεύτικες βλεφαρίδες
Ψαλίδι
Κόλλα βλεφαρίδων
Τσιμπιδάκι
Μάσκαρα
Eyeliner

8 Βήματα για να βάλεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Αρχικά θα πρέπει να μετρήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες στο μάτι σου για να δεις το μέγεθος τους.

Αφού πρώτα έχεις βάλει την σκιά, αλλά πριν να βάλεις και το eyeliner, ευθυγράμμισε την ταινία στην γραμμή των βλεφαρίδων σου για να σιγουρευτείς ότι έχουν το σωστό μέγεθος.

Στη συνέχεια κόψτε τις βλεφαρίδες για να ταιριάξουν ακριβώς στο μάτι σας.

Αν και πάλι είναι λίγο μεγαλύτερες από τη γραμμή των βλεφαρίδων σας, τις κόβετε από την εξωτερική γωνία πάντα, λόγω του ότι υπάρχουν μικρότερες τρίχες προς την εσωτερική γωνία του ματιού που εξασθενούν βαθμιαία.

Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσεις την ειδική κόλλα κατά μήκος του μαστιγίου των βλεφαρίδων.
Χρησιμοποιήστε μαύρη κόλλα αντί για άσπρη μιας και η μαύρη όταν στεγνώνει δένει αρμονικά με μια επένδυση μαύρου χρώματος πάνω στο μάτι.

Έπειτα,άφησε την κόλλα να στεγνώσει λίγο πριν τις τοποθετήσεις.

Για την ταχύτερη και ισχυρότερη εφαρμογή, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι είναι λίγο κολλώδες, πριν τις βάλεις στη γραμμή των βλεφαρίδων σου.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να κρατήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες με ένα τσιμπιδάκι και να τις φυσάς ελαφρά ή να τις ζεστάνεις για πέντε δευτερόλεπτα. Με αυτόν τον τρόπο, όταν βάζετε την ταινία επάνω, εφαρμόζουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες αντί να σου γλιστράνε.

Αφού είναι έτοιμη η κόλλα εφάρμοσε τις βλεφαρίδες.

Τοποθετήστε το τσιμπιδάκι στο κέντρο του μαστιγίου των ψεύτικων βλεφαρίδων και βάλε την ταινία επάνω στη γραμμή του ματιού. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να τις πιέσεις όσο πιο πολύ γίνεται για να εφαρμόσουν τέλεια επάνω στη γραμμή.

Μετά ανακάτεψε όσο μπορείς τις ψεύτικες με τις αληθινές σου βλεφαρίδες για ένα πιο φυσικό look.
Με τον δείκτη αλλά και τον αντίχειρα σου, πιάσε μαζί τα βλέφαρα σου και ένωσε τα, ούτως ώστε να μην ξεχωρίζουν οι ψεύτικες και το αποτέλεσμα να είναι άκρως φυσικό.

Προσθήκη μάσκαρας.
Απλώστε αρκετή μάσκαρα επάνω στις βλεφαρίδες σας για να κλειδώσετε και τις δύο, ψεύτικες και αληθινές μαζί και να τις κάνει να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο με τον όγκο τους.

Τέλος, χρησιμοποίησε eyeliner στα μάτια σας.
Το eyeliner είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Πρέπει μόλις τελειώσεις με την τοποθέτηση των βλεφαρίδων να το χρησιμοποιήσεις, ούτως ώστε να καλύψεις το χρώμα της κόλλας που θα έχει απομείνει, αλλά και για να τονίζεις το σχήμα των ματιών.

Source :
youweekly