Δέκα τύποι άντρα που σιχαίνεσαι, αλλά σίγουρα θα βγεις μαζί τους μια φορά στη ζωή σου!

Είναι εύκολο να κάνεις θεωρητικές συζητήσεις και να λες «μ’ αυτόν τον τύπο άνδρα, εγώ ποτέ!». Μεγάλη κουβέντα πες, μικρή μπουκιά φάε, λέει ο σοφός λαός. Γιατί, φίλη μου, αποκλείεται έστω και μια φορά στη ζωή σου να μην σου «κληρώσει» να βγεις μαζί του.

Kαι σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι ήρθες σε απόγνωση. Ο λόγος είναι απλός: όταν γνωρίζεις κάποιον, από τη πρώτη φορά, ελάχιστα συμπεράσματα θα βγάλεις. Στην πορεία σου γίνεται η αποκάλυψη του πραγματικού χαρακτήρα. Οπότε θεωρώ ότι αποκλείεται να μην πετύχεις ποτέ…

1. Τον τύπο που φλερτάρει με όλες! Στην αρχή θα είναι για πάρτη σου και θα κοιτάει μονάχα τα δικά σου μάτια. Μετά θα αρχίσει να διευρύνει τους ορίζοντες των… ματιών του και δεν θα χρειαστεί καιρός για να το καταλάβει.

2. Τον τύπο που θα σου πει ότι θα σε περιμένει μέχρι να νιώσεις έτοιμη για sex! Δεν θα περιμένει, όσο και αν εσύ χρειάζεσαι το χρόνο σου για μπορέσεις να νιώσεις έτοιμη για ολοκλήρωση. Θα σου πει μερικά γλυκόλογα στην αρχή, θα σε «χουφτώσει», θα σε φιλήσει παθιασμένα και τέλος.

3. Τον τύπο που είναι τσιγκούνης! Θα σε κεράσει την πρώτη φορά, άντε και τη δεύτερη, από την τρίτη θα σου πει «μισά-μισά» και θα σου ζητήσει και τα ρέστα.

4. Τον τύπο που είναι κακός στο κρεβάτι! Ε, ναι, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα σου συμβεί και αυτό.

5. Τον τύπο που θα σου τάξει παντριά! Θα σου κατεβάσει τον ουρανό με τα άστρα από τις πρώτες μέρες γνωριμίας και μετά θα θυμηθεί πως είχε πιεί.

6. Τον τύπο που δεν μπορεί να κάνει πλάνα για το μέλλον! Και δεν αναφέρομαι στο γάμο. Αναφέρομαι στα πιο άμεσα σχέδια, δηλαδή να κάνετε σχέση.

7. Τον τύπο που θεωρεί ότι είναι «καλό παιδί»! Και θα προσπαθεί να στο αποδείξει με κάθε τρόπο, σε βαθμό που πιθανότατα να βαρεθείς και να την κάνεις εσύ, πριν απ’ αυτόν.

8. Τον τύπο που θεωρεί ότι είναι «κακό παιδί»! Θα σε ζορίσει, θα σε παίξει, γιατί έτσι του έχουν πει ότι κάνουν τα «κακά αγόρια» και στο τέλος μπορεί να κολλήσει με την πάρτη σου, αλλά εσύ μπορεί και να μην είσαι εκεί.

9. Τον τύπο που είναι εργασιομανής! Θα έχει μια κουβέντα στο στόμα: δουλειά και λεφτά. Δεν θα τον βλέπεις και πολύ, ούτως ή άλλως, γιατί θα χύνει ιδρώτα.

10. Τον τύπο που θα σε απατήσει! Δεν στο εύχομαι, αλλά κάπου, κάπως, κάποτε στη ζωή κάθε γυναίκας υπάρχει ένα «κέρατο».