«Δίδυμα Φεγγάρια»: Η μεγαλύτερη ανατροπή έρχεται στο τέλος! Θα καταφέρουν να γίνουν οικογένεια;

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Θα καταφέρει η Ελισάβετ και η Αγάπη να ζήσουν ποτέ μαζί ως αδελφές; Η Αλίκη θα μπορέσει να βρει την πραγματική ευτυχία και να ενώσει την οικογένειά της; Πώς άραγε θα εξελιχτεί η σχέση της Αλίκης και του Παύλου; Θα πετύχουν να ζήσουν απερίσπαστοι όσα δεν έζησαν μέχρι τώρα; Ή μήπως η μοίρα έχει άλλα σχέδια για εκείνον; Το TV24 σας αποκαλύπτει αυτή την εβδομάδα κατ’ αποκλειστικότητα το τέλος που θα έχουν στη σειρά ο Παύλος και η Αλίκη.

Μπορεί οι σχέσεις της Ελισάβετ, της Αγάπης και της Αλίκης να περάσουν από σαράντα κύματα, αλλά στο τέλος η ζωή και η μοίρα θα τους δικαιώσει. Οι τρεις γυναίκες θα προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν τον χαμένο χρόνο αναζητώντας η καθεμία από την πλευρά της την πραγματική ευτυχία. Μετά από πολύ κόπο και πολύ πόνο, η Αλίκη θα καταφέρει να συμφιλιωθεί με την Αγάπη αλλά συνάμα και θα μπορέσει να φιλιώσει τις κόρες της που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ. Η Αλίκη θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα συγκεντρώνοντας γύρω της τις δύο κόρες της και αγαπημένες και μονοιασμένες θα μπορέσουν πλέον να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους. Αν αυτό δεν είναι πραγματική ευτυχία, τότε τι είναι; Η Αγάπη θα συγχωρέσει τη μητέρα της, έστω κι αν αυτό γίνει μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια κι αφού πρώτα παραλίγο να διαλύσει το γάμο τους με τον Παύλο.

Ο μοναχός Αμβρόσιος θα συνεχίσει να ζει μέσα στο μοναστήρι και να συμβουλεύει τους πάντες. Ωστόσο, όταν όλα θα πάρουν το δρόμο τους χάρη στη δική του συμβουλή, εκείνος θα αποσυρθεί στην αγκαλιά του Κυρίου μετά από ανακοπή, που αυτή τη φορά θα στοιχίσει τη ζωή του. Λίγο αργότερα θα τον ακολουθήσει και ο αδελφός του ο Παύλος, ο οποίος δεν θα καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει το θάνατο του αδελφού του. Κι εκείνος δεν θα αντέξει να ζήσει για πολύ. Ωστόσο, πριν πεθάνει θα καταφέρει να δει την Αλίκη, την Ελισάβετ αλλά και την Αγάπη να ζουν μονοιασμένες και αγαπημένες κάτω από την ίδια στέγη χάρη και στη δική του συμβολή. Και λίγο πριν φύγει θα καταφέρει να κάνει ένα ανομολόγητο όνειρό του πραγματικότητα. Θα προλάβει να δει ένα από τα δύο παιδιά της Αγάπης και του Φίλιππου να παίρνει το όνομά του… Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο δώρο γι’ αυτόν και η συγχώρεση των αμαρτιών του…