Δανάη Χρίστου: Οι μεγάλες επιτυχίες, οι προτάσεις και ο έρωτας στην ζωή της

Μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεόρασης. Μπορεί για ενα μικρό διάστημα να έμεινε “εκτός” τηλεοπτικών σειρών, όμως τώρα επέστρεψε στα ‘Δίδυμα Φεγγάρι” με ένα ρόλο που θα φέρει ανατροπές!

Αλλωστε όλο αυτό το διάστημα έκανε παραστάσεις που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία! Συγκεκριμένα η παράσταση της MYRA ήταν κάθε βράδυ sold out, ενώ της έγινε πρόταση να την παρουσιάσει στην Ελλάδα , όπως και έγινε με μεγάλη επιτυχία. Οι κριτικές που δέχθηκε ήταν απο τις θετικότερες γράφοντας πως μια τέτοια παράσταση αξίζει πολλά βραβεία!

Μια πετυχημένη γυναίκα η οποία μοιράζεται στη δουλειά, στην οικογένεια αφού ειναι και μητέρα ! Τι συμβαίνει όμως με τον έρωτα στην ζωή της;

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΤΗΛΕΩΡΕΣ ρωτήθηκε αν θα ερωτευόταν ξανά! Τι άραγε απάντησε η Δανάη Χρίστου μετά απο δυο σημαντικούς χωρισμούς στην ζωή της;

“Υπάρχει άνθρωπος που να βαζει τέλος στον έρωτα; Δεν λέω οχι σε έναν νεο έρωτα. Αλίμονο να πω οχι. Βέβαια , έχω γίνει πιο αυστηρή στο θέμα. Οι επιλογές μου έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, λόγω και του ερχομού της κόρης μου. Θα το σκεφτόμουν διπλά και τριπλα, αλλά αν κάτι αξίζει δεν θα έλεγα όχι!”