Δείτε τον ιερό σκοπό για τον οποίο η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ταξίδεψε στο Μιλάνο;

Η ΜΤΝ στην επίσημη σελίδα της στο Facebook αποκάλυψε για ποιον λόγο βρίσκεται η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στην Ιταλία, στο σημαντικότερο κέντρο της παγκόσμιας μόδας το Μιλάνο. Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου είναι για δεύτερη φορά το πρόσωπο του MTN RUN IN COLOUR της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που προσφέρει μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας Κωνσταντίνα Ευριπίδου ταξίδεψε στο Μιλάνο για την φωτογράφιση και παραγωγή του MTN RUN IN COLOUR

Το ΜΤΝ RUN IN COLOUR, η διεθνής οργάνωση που περιλαμβάνει 5 χιλιόμετρα τρέξιμο ή περπάτημα γεμάτο ζωντάνια από χρώματα, κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας και στήριξης σε φιλανθρωπικό σκοπό, επιστρέφει ξανά στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού στις 8 Οκτωβρίου. Φέτος η εκδήλωση θα μεταφέρει μια ασύλληπτα κίτρινη εμπειρία.


Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου που είναι το κεντρικό πρόσωπο του MTN RUN IN COLOUR βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μιλάνο στα γυρίσματα της τηλεοπτικής διαφήμισης και τη φωτογράφιση του MTN RUN IN COLOUR. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για αποκλειστικές φωτογραφίες από το backstage των γυρισμάτων και της φωτογράφησης.
Colour lovers και φίλοι του MTN RUN IN COLOURS, ελάτε μαζί μας να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία χρωμάτων στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τα παιδιά με καρκίνο.