Δεν έχει ξαναγίνει! Ο Κοντομηνάς εισέβαλε στο πλατό της Μενεγάκη on air -Η συγκίνηση και τα λόγια του προέδρου για το κλείσιμο του Alpha (Βίντεο)

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Έχασε τα λόγια της η Ελένη Μενεγάκη όταν είδε τον Δημήτρη Κοντομηνά να εισβάλλει στο πλατό της. O πρόεδρος του Alpha, θέλησε να στείλει ένα σαφές μήνυμα μέσα από την εκπομπή της βασίλισσας του σταθμού -όπως την αποκάλεσε-ότι το κανάλι δεν πρόκειται να πουληθεί πουθενά και σε κανέναν. Φανερά συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή τόνισε πως ο σταθμός ανήκει στον κόσμο και  μόνο αυτόν.

Όταν η παρουσιάστρια φανερά σαστισμένη και πιο αμήχανη από ποτέ θέλησε να μάθει το τι θα συμβεί στον σταθμό καθώς δεν έχει πάρει την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια, εκείνος της ξεκαθάρισε πως κανείς από τους εργαζόμενους δεν πρόκειται να χάσει τη δουλειά του.

«Εσένα σε πληρώνει το κανάλι και όχι η κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά με τη Μενεγάκη να τονίζει πως δεν έχει κάνει ποτέ της καμία αναφορά. Μάλιστα λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό,  φανερά συγκινημένος αγκάλιασε την Μενεγάκη η οποία και εκείνη ήταν έτοιμη να βουρκώσει  και την φίλησε στο μέτωπο. Δείτε τον απίστευτο διάλογό τους στο παρακάτω βίντεο.

Source :
youweekly.gr