Δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Γιάννης Μπέζος: Δείτε πως …

Την Ιφιγένεια Καλούτσα τη γνωρίσαμε ως Λίλα Θεοτοκάτου μέσα από την πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άκρως Οικογενειακόν», σειρά της οποίας έχει πεθάνει ηθοποιός, με τονΓιάννη Μπέζο!

Σε αντίθεση με τη Μαρία Γαλέτα, η οποία τη αντικατέστησε στον δεύτερο κύκλο, η Ιφιγένεια δεν μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα social media και έτσι ο εντοπισμός νέων της φωτογραφιών αποδείχτηκε αρκετά δύσκολος.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εδώ και καιρό λήψεις της από το 2011 και το 2013, με την ίδια σήμερα να είναι μία τελείως διαφορετική κοπέλα.

Μερικές ώρες πριν, η τηλεοπτική Λίλα ανήρτησε νέο υλικό και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως… τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Δείτε πως είναι σήμεραστο Athensmagazine.gr:

Λίλα Άκρως Οικογεναικόν

Θυμάστε τον Φοίβο από την «Νταντά»; Έχει γίνει άλλος άνθρωπος!

Η τηλεοπτική σειρά «Η νταντά» προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία τις σεζόν, 2003 – 2005 μέσα από τη συχνότητα του Mega. Δείτε πώς είναι σήμερα το ένα από τα μικρά παιδιά της σειράς και θα νιώσετε ότι μεγαλώσατε!

Όταν βλέπουμε πώς έχουν αλλάξει αγαπημένα πρόσωπα από παλιές σειρές, όπως η Μαριλένα από το “10 Λεπτά Κήρυγμα”, συνειδητοποιούμε πώς περνάνε τα χρόνια!

Ο Φοίβος, Βασίλης Καραγιάννης, δε συνέχισε τα βήματα του στην υποκριτική. Τότε ήταν 6 ετών, τώρα 22 και έχει γίνει άλλος άνθρωπος.

Θυμάστε την Εβίτα και τον Φοίβο από την «Νταντά»; Έχουν γίνει άλλοι άνθρωποι!

Θυμάστε την Ρόζμαρι από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Σήμερα, 20 χρόνια μετά, είναι μια άλλη!

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Τζάσμιν», πριν 2 μήνες, πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους τους συντελεστές της παράστασης.

Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Ισαβέλλα Βλασιάδου που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο «Ρόζμαρι» στην τηλεοπτική σειρά του ANt1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει πολλά χρόνια, δεν έχει αλλάξει πολύ. Βασικά θα λέγαμε δεν έχει αλλάξει καθόλου, σε αντίθεση με την νοσοκόμα της σειράς που σας παρουσιάσαμε χτες!

Δείτε την παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Ρόζμαρι Κωνσταντίνου και Ελένης

Original Source: athensmagazine.gr