Δυστυχισμένη και κλεισμένη στο διαμέρισμά της η Μελάνια Τραμπ

Η Μελάνια Τράμπ δεν είναι ευτυχισμένη ως Πρώτη Κυρία. Πηγή δήλωσε στο Us Weekly, “Η Μελάνια είναι δυστυχισμένη με το πως έχει γίνει σήμερα η ζωή της. Είναι πολύ δυστυχισμένη.”

Η Μελάνια Τράμπ δεν έχει μετακομίσει ακόμα στον Λευκό Οίκο. Ίσα που βγαίνει από το διαμέρισμά της στη Νεα Υόρκη μετά την ορκομωσία. Παλαιότερα πήγαινε κάθε πρωί τον γιό της Μπάρον στο σχολείο αλλά τώρα δεν βγαίνει από το σπίτι ούτε γι’ αυτό. Αιτία, οι διαδηλωτές που είναι συνήθως έξω από το διαμέρισμά της.

Επίσης έγινε έξαλλη από την άσχημη εικόνα που έχει για την ίδια το μοντέλο Gigi Hadid και δεν αντέχει την κριτική που δέχεται συνεχώς ως Πρώτη Κυρία.

Αυτό που την έχει πειράξει περισσότερο απ’ όλα είναι ότι την έχει αποκλείσει ο χώρος της μόδας μέσα από τον οποίο έγινε και γνωστή ως μοντέλο. Δεν είναι λίγο να ακούς ότι οι αναγνώστες της Vogue θα την μποϋκοτάρουν αν γίνει εξώφυλλο η ίδια, ούτε να ακούς τον έναν σχεδιαστή μετά τον άλλο να μην θέλουν να φορέσει τις δημιουργίες τους…

Όπως είπε και ο φίλος της οικογένειας Τραμπ στο Us Weekly, «Αυτή δεν ήταν η ζωή που ονειρευόταν. Ηταν η ζωή που ονειρευόταν ο Τραμπ». Για εκείνην είναι πλέον εφιάλτης.

 

Source :
newsit