Εβελίνα Παπούλια: Θα παίξει με τη κόρη της στο «Μπρούσκο»

Την περίοδο που η Εβελίνα Παπούλια πρωταγωνιστούσε στη κωμική σειρά του MEGA «Δύο ξένοι» ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάντο με τον οποίο και απέκτησαν μία κόρη: Την Αφροδίτη- Μαρία. Μητέρα και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και σύντομα θα τις δούμε να συνεργάζονται για τις ανάγκες της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» στην οποία και πρωταγωνιστεί η ηθοποιός.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Δάφνη (Εβελίνα Παπούλια) και η Κωνσταντίνα (Τζόυς Ευείδη) έρχονται στην Αθήνα, ενώ τις ακολουθούν ο Μύρος (Νίκος Πολυδερόπουλος) και ο Χαρίδημος (Τάσος Κωστής). Γρήγορα γίνονται αντιληπτοί από τις δύο γυναίκες και κανονίζουν να περάσουν λίγο χρόνο με τους αγαπημένους τους. Κάποια στιγμή, λοιπόν, που η Δάφνη και ο Μύρος απολαμβάνουν τον έρωτα τους στο κέντρο της Αθήνας εμφανίζεται σαν «πλανόδια» η Αφροδίτη η οποία τραγουδάει ένα τραγούδι ως μουσικό χαλί σε μια σκηνή που παίζει το τηλεοπτικό ζευγάρι.

Σ’ αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι η Αφροδίτη μόλις πέρασε οντισιόν στο Λονδίνο για να σπουδάσει μουσική σύνθεση και το τραγούδι ονομάζεται «The Key» και μουσική- στίχοι φέρουν τη δική της υπογραφή.