Ελένη Βαΐτσου: Δεν θα πιστέψετε τι της συνέβη στο Facebook και την σόκαρε!

Η Ελένη Βαΐτσου μίλησε για την εμπειρία της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το περιστατικό που την σόκαρε στέλνοντας το μήνυμα σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

«Γενικότερα, με τα social media δεν είχα πάντα επαφή. Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι περισσότερο και μπορώ να πω πως μου αρέσει κιόλας. Κάποτε με το ζόρι έμπαινα κι έβλεπα. Σήμερα, χαίρομαι να μπαίνω στη σελίδα μου και να διαβάζω τα σχόλια του κόσμου. Είναι μία ωραία αλληλεπίδραση. Νιώθω πολλά, πέρα από χαρά και ευγνωμοσύνη για τη στήριξή τους. Μιλάω σε όλους όσο μπορώ κι όταν έχω χρόνο. Το κάνω με χαρά!

Ωστόσο, τα social media εμπεριέχουν πολλούς κινδύνους. Πριν καιρό κάποιος είχε χρησιμοποιήσει το όνομά μου, είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ ως άλλη “Ελένη Βαΐτσου” και προσέγγιζε κοριτσάκια μικρής ηλικίας, ζητώντας τους το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή τους. Ενημερώθηκα από μία κοπέλα, που γνώριζε εν τω μεταξύ το πραγματικό μου προφίλ και μου είπε τι γινόταν. 

Σοκαρίστηκα κάπως με όλο αυτό και ενημέρωσα μέσω της σελίδας μου. Κάποιοι άλλοι φτιάχνουν προφίλ, χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες μου, το όνομα μου και γράφουν άκυρα σχόλια – ίσως το θεωρούν παιχνίδι. Είναι θλιβερό όλο αυτό. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ειδικά από τους γονείς προς τα παιδιά. Πρέπει να υπάρχει πάντα μία επίβλεψη», είπε στο downtown η ηθοποιός.