Ελένη Βαΐτσου: Η δήλωση για το «Μπρούσκο» που θα στεναχωρήσει τους τηλεθεατές της σειράς

Η ηθοποιός άνοιξε… τα χαρτιά της κι έκανε αποκαλύψεις.
Η Ελένη Βαΐτσου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Down Town της Κύπρου και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε, μεταξύ άλλων, έκανε μια δήλωση όλο νόημα για τοΜπρούσκο, την άκρως επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ότι η σειρά θα πάει, μάλλον, ακόμα μία σεζόν, οπότε οι τηλεθεατές θα το παρακολουθήσουν και για τέταρτη χρονιά. Το “Μπρούσκο” είναι μία υπέροχη δουλειά που τη γυρίζουμε με πολλή χαρά αλλά και κόπο. Δεν είναι, εξάλλου, εύκολα τα καθημερινά 15ωρα γυρίσματα. Έχουμε δεθεί με τα παιδιά, κάποιοι έχουμε γίνει και φίλοι, αλλά οι συνθήκες δεν είναι πάντα ιδανικές ούτε εύκολες. Στο καθημερινό μπορούν να συμβούν τα πάντα σεναριακά, δεν σε δεσμεύει ως ρόλο. Μπαίνουν και βγαίνουν χαρακτήρες πολύ εύκολα. Νομίζω ότι μπορούμε να δούμε ακόμη πολλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Προσωπικά πιστεύω ότι για έναν ηθοποιό το καθημερινό μπορεί να είναι και μία παγίδα. Με την έννοια ότι μπορεί να σε συνηθίσει ο κόσμος να κάνεις έναν και μόνο χαρακτήρα. Αυτό εμπεριέχει τον κίνδυνο να μη σου εμπιστεύονται μετά διαφορετικούς ρόλους. Είναι παγίδα η μανιέρα. Μετά, παύεις να νιώθεις δημιουργικός. Θα έπαιρνα το ρίσκο να φύγω από κάτι επιτυχημένο και να πάω σε κάτι καινούριο που, μπορεί να είναι αβέβαιο, αλλά θα με πήγαινε παρακάτω καλλιτεχνικά. Τώρα ξεκίνησα και τώρα θα δείξω τι μπορώ να κάνω».