Η Εμμονή με τους Χρυσούς Κρίκους

Το πιο μοδάτο και cool κόσμημα της σεζόν είναι οι χρυσοί κρίκοι. Το χειμώνα φορέθηκαν με όλα τα μαύρα ζιβάγκο, τα oversized ιβουάρ μάλλινα πουλόβερ και από εδώ και πέρα με τα χαλαρά t-shirts με τα περίφημα επαναστατικά και αιχμηρά σλόγκαν. Με τα luxury σατέν top. Με φορέματα και με τζιν. Με όλα… με λίγα λόγια.

Minimal, λεπτεπίλεπτοι σαν βέργες, πιο πλατείς και κάποιοι από αυτούς σύνθετα αρχιτεκτονικά αριστούργηματα.

Εκτός του ό,τι ένα τόσο κλασικό σκουλαρίκι φέτος γίνεται statement έχουν κι άλλο ένα ατού: μπορείτε να τα βρείτε σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Αυτό το σκουλαρίκι λοιπόν φέτος εκτοξεύθηκε στα ύψη. Η φήμη τους φυσικά βασίστηκε στην ευελιξία τους. Η απόλυτη επένδυση αν θέλετε να αναβαθμίσετε εύκολα και οικονομικά το στυλ σας. Αποτελούν το Νο1 μυστικό της κάθε καλοντυμένης κοπέλας. Οι χρυσοί κρίκοι εδώ και καιρό ξεπουλούν ξανά και ξανά.

AdTech Ad

Σκεφτείτε τους χρυσούς κρίκους με χαλαρές κοτσίδες και smart casual look. Και πριν βιαστείτε να σκεφτείτε αν αξίζει τον κόπο να ξοδέψετε κάποια χρήματα για τους χρυσούς κρίκους έχετε υπόψη πως είναι από τ9ις επιλογές που θεωρούνται παντοτινές. Υπάρχουν πραγματικά άπειροι που κάποιος θα βρεθεί ώστε να ταιριάζει με το στυλ σας.

Η Εμμονή με τους Χρυσούς Κρίκους

Η Εμμονή με τους Χρυσούς Κρίκους

Η Εμμονή με τους Χρυσούς Κρίκους

Η Εμμονή με τους Χρυσούς Κρίκους

Source :
marymary.gr