Η “μαγική” ρίζα για να χάσεις γρήγορα κιλά και να κάψεις λίπος!

Η γεύση του είναι ιδιαίτερη και όσοι αγαπούν το ιαπωνικό φαγητό, το λατρεύουν. Ξέρεις όμως ότι υπάρχει λόγος για να έχεις το νόστιμο και spicy τζίντζερ σε μόνιμη βάση στην κουζίνα και το μενού σου;

ν δεν είσαι εξοικειωμένη με τη χρήση του, σίγουρα βλέπεις τη ρίζα του τζίντζερ στο σούπερ μάρκετ και διστάζεις να το πάρεις. Δεν ξέρεις ούτε πού σου κάνει καλό ούτε πώς να το φας, σωστά;

Μάθε, λοιπόν, πως το τζίντζερ σε βοηθάει να αυξήσεις το ρυθμό του μεταβολισμού σου, συνεπώς να χάνεις λίπος ευκολότερα και να βλέπεις και τη ζυγαριά σου να πέφτει!

Ναι, το τζίντζερ είναι ένας θαυματουργός λιποδιαλύτης αφού προκαλεί θερμογένεση, που σημαίνει ότι καις λίπος γρηγορότερα.
Οι έρευνες έχουν δείξει ότι το τζίντζερ σε βοηθάει να αυξήσεις το μεταβολισμό σου κατά 5% ενώ αυξάνει τις πιθανότητες να κάψεις λίπος έως και 16%. Καθόλου άσχημα!

Και δεν είναι μόνο αυτά τα πλεονεκτήματα του τζίντζερ. Επίσης, σε βοηθάει στο να μειωθεί η όρεξή σουπίνοντας ένα ρόφημα (όπως τσάι με λίγο τριμμένο τζίντζερ) λίγο πριν τα γεύματά σου.

Σούπερ μυστικό: Δεν χρειάζεσαι πολύ. Πάρε μόνο μία ρίζα τζίντζερ και μπορείς να τη διατηρείς στην κατάψυξη. Έτσι θα τρίβεται και πιο εύκολα στον τρίφτη!