Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακo

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων το σαββατοκύριακο, 11-12 Μαρτίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου σού δημιουργεί τη διάθεση να αναδιαμορφώσεις την καθημερινότητά σου. Αν σε έχει κουράσει η εργασιακή σου πραγματικότητα, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι ιδανικό για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα και να περάσεις παραγωγικό χρόνο με το ταίρι σου. Οργανώστε κοντινές αποδράσεις και δραστηριότητες, που θα σας χαλαρώσουν και θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος κορυφώνεται στο Σαββατοκύριακο στο ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με το φλερτ, τη χαρά και τη διασκέδαση. Η ρομαντική σου διάθεση θα βρίσκεται στα ύψη, όπως και η ανάγκη σου να αφεθείς σε ερωτικές περιπέτειες. Αν έχεις κάνει πρόσφατα μια νέα γνωριμία, θα την δεις να προχωρά παρακάτω τις μέρες αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ηλιακό σου ναδίρ και φέρνει έντονα στην επιφάνεια το παρελθόν σου. Το Σαββατοκύριακο αυτό σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και έρχεται να φωτίσει διάφορες πλευρές του χαρακτήρα σου, που ίσως να σε οδήγησαν σε λανθασμένες επιλογές στα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να λάβεις μια απόφαση που θα κλείσει οριστικά μία ερωτική σου υπόθεση…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Οργάνωσε μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου αυτό το Σαββατοκύριακο αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ενώ όσοι δε διατηρείτε μόνιμο δεσμό, ίσως να δεχθείτε κάποιο μήνυμα ή μια πρόταση για συνάντηση από ένα πρόσωπο που ανήκε στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την αυτοεκτίμησή σου. Αν υπάρχουν πρόσωπα ή καταστάσεις που την επηρεάζουν αρνητικά, μάλλον θα μπεις στη διαδικασία να τα αξιολογήσεις διαφορετικά και ίσως αποφασίσεις να τα βγάλεις από τη ζωή σου. Γενικώς, τις μέρες αυτές αλλάζεις τις προτεραιότητές σου, βάζοντας πρώτα τα πιο σημαντικά…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο αυτό το Σαββατοκύριακο και εκτός από έντονα συναισθήματα, σου ξυπνά και μια ανάγκη να αφήσεις πίσω σου κάποιες καταστάσεις και να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο στη ζωή σου. Χρησιμοποίησε την ενέργειά της για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου και να βάλεις μία τάξη στα αισθηματικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, ίσως να φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις από μια πρόσφατη σχέση σου. Φαίνεται πως καλείσαι να ολοκληρώσεις έναν κύκλο και να κλείσεις σε συναισθηματικό επίπεδο κάποιες ερωτικές ιστορίες, που σε κρατάνε πίσω. Κάνε τον απολογισμό σου και προχώρα παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, σε καλεί να ονειρευτείς το μέλλον που θέλεις να έχεις. Οι φίλοι και ο κοινωνικός σου περίγυρος, θα αποτελέσουν πηγή βοήθειας στις αποφάσεις σου και στις καταστάσεις που βιώνεις στα ερωτικά σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις ένα μοιραίο πρόσωπο μέσα από τον κύκλο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου που κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, σε παροτρύνει να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις που απέτρεψαν την προσωπική σου εξέλιξη. Φαίνεται ότι θα θελήσεις να θέσεις κάποιες προτεραιότητες στη ζωή σου και να κλείσεις υποθέσεις από το παρελθόν, που σε εμποδίζουν να φτάσεις στον προορισμό σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται τις μέρες αυτές στο ζώδιο της Παρθένου, σε καλεί να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, οι μέρες είναι ιδανικές για να οργανώσεις δραστηριότητες που θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου ή ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να γνωρίσουν ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από τις μέχρι τώρα γνωριμίες τους…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου ενεργοποιεί τον 8ο ηλιακό σου οίκο και σου ξυπνά πάθη και έντονα συναισθήματα. Δεν αποκλείεται να επανέλθει στη ζωή σου ένα πρόσωπο-απωθημένο τις μέρες αυτές και να αποφασίσεις να του δώσεις μία ακόμη ευκαιρία. Γενικά πάντως, καλό είναι να αντιμετωπίσεις λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος αυτό το Σαββατοκύριακο, ώστε να τα διορθώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος κορυφώνεται στον άξονα του ζωδίου σου αυτό το Σαββατοκύριακο, καλώντας σε να κλείσεις οριστικά έναν κύκλο που αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είτε αφήνεις πίσω σου μια ερωτική ιστορία που δεν κατάφερε να αντέξει, είτε αποφασίζεις να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο σε μία σημαντική σου σχέση, το θέμα είναι να πας παρακάτω τις μέρες αυτές και να μη φοβηθείς την αλλαγή…

Source :
myastro.gr