Καπουτζίδης σε Μουζουράκη: «Τα είχες με την Κάτια;» – Ρουβάς: «Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω;»

Η στιγμή που δεν πρέπει να χάσετε από το χθεσινό επεισόδιο των battles του The Voice!

5o και τελευταίο επεισόδιο για τα battles του The Voice και οι διαγωνιζόμενοι δεν ήταν οι μόνοι που πρόσφεραν αξιομνημόνευτες στιγμές στο show. Με τους coaches να φτιάχνουν πλέον αρκετά άνετη παρέα και τον Γιώργο Καπουτζίδη να προσφέρει επίσης με τις ατάκες του, ο διάλογος που ακολούθησε του battle της Έλενας Γεωργίου και της Έφης Γιαννακοπούλου προκάλεσε πολλά χαμόγελα.

Οι δυο διαγωνιζόμενες ερμήνευσαν το «Ανεστάκι» ξυπνώντας μνήμες «σκοτεινές» στον Πάνο Μουζουράκη.

«Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μιας γκόμενας που είχα όταν ήμουν πιτσιρικάς» είπε ο Πάνος και ο Σάκης τον κοίταξε με έκπληξη λέγοντας: «Και της Κάτιας είναι το αγαπημένο».

«Τα είχες με την Κάτια;» απόρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας σήμανε συναγερμό: «Conflict! Παραγωγή… conflict»

Καπουτζίδης: «Μαθαίνουμε πράγματα»

«Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω;» ρώτησε ο Σάκης χωρίς να παίρνει το βλέμμα του λεπτό από τον Πάνο.

Μουζουράκης: «Δεν ξέρω. Εμένα πάντα με προβλημάτιζε ότι αυτή η κοπέλα ήταν 22 χρονών και δεν είχε γιο. Οπότε φανταζόμουν ότι αυτός ο Ανεστάκης θα είναι κάποιος άλλος γκόμενος.»

«Σάκη πρέπει να βάλουμε κάτω τις ημερομηνίες το καταλαβαίνεις αυτό έτσι;» είπε ο Καπουτζίδης ρίχνοντας κι άλλο λάδι, αλλά ο Πάνος Μουζουράκης ξεκαθάρισε: «Όχι, όχι δεν την έλεγαν Κάτια.»

Source :
zappit.gr