Μαρία Μπεκατώρου: Αυτό είναι το πραγματικό ύψος της! …

Ξέρετε ποιο είναι το πραγματικό ύψος της Μαρίας Μπεκατώρου; Μόλις μάθαμε μείναμε άφωνοι!

Η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου το 1974, είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Μαρία Μπεκατώρου ύψος

Έγινε περισσότερο γνωστή από τη συμμετοχή της στο σόου “Just the 2 of us”. Σήμερα, παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι Still Standing το οποίο σαρώνει σε τηλεθέαση!

Ας πάμε όμως στο θέμα μας!

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει ύψος 1,60! Ναι καλά διαβάσατε! Ωστόσο της πάει αρκετά!

“Θέλω να πω δημόσια πως…”: Η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει τον ερχομό του… παιδιού!

Η Μαρία Μπεκατώρουαντιμετωπίζει τα πάντα με χαμόγελο, ακόμη και τα δύσκολα.

Αυθόρμητη, χαμογελαστή και με αφοπλιστική ειλικρίνεια η παρουσιάστρια του «Still Standing» μιλά για όλα στο «Down Town».

«Οι κοπέλες που δεν έχουν κάποιο δεσμό ή δεν έχουν αποφασίσει ακόμη με τον σύντροφό τους αν θέλουν να κάνουν παιδί, να καταψύξουν τα ωάρια τους. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα», εξομολογείται η Μαρία Μπεκατώρου και μιλάει για τη δική της προσπάθεια να αποκτήσει παιδί: «Θέλω να πω δημόσια ότι προσπαθώ να κάνω παιδί και θα προσπαθώ μέχρι να τα καταφέρω. Ζω την αγωνία μιας εξωσωματικής όπως και χιλιάδες άλλες γυναίκες».

Έχεις κάνει προσπάθεια για εξωσωματική;

«Αν ακούσεις μια γυναίκα 43 χρόνων να σου λέει ότι προσπαθεί μόνη της να κάνει παιδί, θα την πιστέψεις; Στα 43 δεν έρχεται εύκολα μόνο του το παιδί. Έχω βάλει αρκετές φίλες μου στη διαδικασία να καταψύξουν τα ωάριά τους…»

Μαρία Μπεκτωρου μωρό

Έχεις κάνει κάτι αντίστοιχο;

«Όχι και μετανιώνω για αυτό. Εγώ δεν έκανα κάτι αντίστοιχο γιατί δεν είχα κανέναν άνθρωπο, να με ενημερώσει γύρω από την κατάψυξη ωαρίων. Γιατί είναι αλλιώς να καταψύξεις τα ωάρια σου όταν είσαι 35 χρόνων και αλλιώς να ξυπνήσεις μια μέρα στα 40 και να σου πουν ότι “η παραγωγή των ωαρίων σας δεν είναι ιδανική”. Καλώ όλες τις γυναίκες που με διαβάζουν αυτήν τη στιγμή να καταψύξουν τα ωάριά τους. Ακόμη κι αν είναι μόλις 30 χρόνων».

Original Source: athensmagazine.gr