Μεγάλη ανατροπή στο Μπρούσκο: Η Αναστασία στο πλευρό του Διαμαντή! Καταθέτει υπέρ του…

Ετοιμαστείτε για σούπερ ανάγνωση και τρομερές εξελίξεις!

Η Μελίνα αρνείται να ταξιδέψει στο Λονδίνο με τον Αχιλλέα και φέρνει ως επιχείρημα την εγκυμοσύνη της. Του λέει ότι είναι επικίνδυνο να ταξιδέψει και ζητάει να πάνε στο γυναικολόγο, να τους πει αυτός αν μπορεί ή όχι. Ο Αχιλλέας, από την άλλη, είναι ανένδοτος, αφού θεωρεί ότι δεν υπάρχει τίποτα πλέον που να τον κρατάει στην Κύπρο. Ο Μανωλιός είναι έντρομος με τη δολοφονία της Αγλαΐας, αφού φοβάται ότι τώρα η Αστυνομία θα τον εμπλέξει και αναπόφευκτα η Κωνσταντίνα θα μάθει για τη σχέση τους… Ο Πάτροκλος ομολογεί με κάθε λεπτομέρεια στη Χρυσάνθη πώς οργάνωσε με τον Διαμαντή την απαγωγή της Μελίνας πριν από δύο χρόνια: «Το σχέδιο και την εκτέλεση την έκανα μαζί με τον Φραντς, έναν κολλητό από το ίδρυμα όπου μεγάλωσα… Ημασταν στην Κύπρο πριν από δύο χρόνια, 27 Ιουνίου ήτανε… Ημασταν στο γάμο του Αχιλλέα και της Μελίνας. Μετά το γάμο είχε γίνει ένα μπιτς πάρτι. Μου είναι δύσκολο να θυμάμαι. Αφησα να περάσει λίγη ώρα μετά που έφυγαν ο Αχιλλέας κι η Μελίνα… Πήγα στο σπίτι που ήταν, στην Αγία Νάπα. Κρύφτηκα, άκουγα τι λέγανε… Εκείνη μπήκε στο μπάνιο κι αυτός ήταν μόνος του. Τον πλησίασα από πίσω. Τον χτύπησα στο κεφάλι. Προχώρησα μες στο σπίτι, άκουσα νερά πάνω, στο μπάνιο. Εκείνη έκανε μπάνιο. Μπήκα σιγά-σιγά, είδα τη σκιά της πίσω από την κουρτίνα, την τύλιξα…». Η Χρυσάνθη κρατάει το κεφάλι της και παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Παίρνει τον Πάτροκλο και μαζί πηγαίνουν να συναντήσουν τον Διαμαντή.

Η Αναστασία υπερασπίζεται τον Διαμαντή
Η Αναστασία υπερασπίζεται τον Διαμαντή

Παράλληλα, ο Σήφης συγκρούεται με την Αναστασία, όταν του ανακοινώνει ότι θα υπερασπιστεί τον Διαμαντή στο δικαστήριο, αφού η ίδια έχει πειστεί για την αθωότητά του: «Σήφη, μεθαύριο είναι η δίκη του θείου. Δεν θέλω να πας να καταθέσεις σαν μάρτυρας κατηγορίας», του λέει και ο Σήφης τα παίρνει: «Ρε, ξέρεις πώς ένιωσα όταν άνοιξα το χρηματοκιβώτιο και βρήκα τα λεφτά που ξεπουλήθηκα να μαζέψω, για να δώσω τα λύτρα για τη Μελίνα; Απορώ με σένα!! Πριν από λίγο καιρό τον κατηγορούσες ότι έστησε με τον Πάτροκλο πλεκτάνη στον Ματθαίο, για να σε χωρίσει, και τώρα μου ζητάς να ξεχάσω ότι έκανε την απαγωγή της Μελίνας; Δεν σε καταλαβαίνω, ειλικρινά! Πάντως, αυτό που ζητάς ξέχασέ το!», της λέει και φεύγει.
Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος εκμεταλλεύεται την κατάσταση με τη δίκη του Διαμαντή και συμπαραστέκεται στην Αναστασία, με σκοπό να έρθουν ακόμα πιο κοντά… Η Δάφνη και ο Μάρκος τσακώνονται για άλλη μια φορά, όταν εκείνη τού μεταφέρει με τρόπο ότι ο επόμενος άντρας που θα μπει στη ζωή της θα είναι και πάλι ο Διαμαντής: «Δεν θα πάω να σπιτωθώ με κάποιον που ‘χει αυλή και κοτέτσι, Μάρκο μου! Εχω μάθει στα μεγαλεία εγώ! Μην ξεχνάμε από πού με πήρες, από έναν Διαμαντή Νικολάου! Οχι και αυλή, πισίνα είχαμε ολυμπιακών διαστάσεων!».