Μεγάλη ανατροπή στο Μπρούσκο! Ο Αχιλλέας ζητάει διαζύγιο από την Μελίνα! Είναι οριστικό…

Η Μελίνα συνεχίζει να ζει στα Χανιά και μάλιστα να διαπρέπει στον επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο, ο τραγικός θάνατος το παιδιού τής Αναστασίας και του Ματθαίου την κλονίζει αφάνταστα και πλέον δεν θέλει να ζήσει χωρίς τον Αχιλλέα και τα παιδιά. Θέλει να επιστέψει στην Κύπρο, όμως, όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα δεν είναι όπως τα νομίζει. Διαβάστε όλες τις συνταρακτικές εξελίξεις μόνο στο Youweekly.gr, πριν καν παιχτούν στην τηλεόραση! Πηγή μας…. Το περιοδικό TV24!

Από την Μαρία Μεταξητινού…
Με τον Αχιλλέα συνεχίζουν να έχουν όχι μόνο τις καλύτερες σχέσεις, αλλά και το ίδιο ερωτικές, ίσως και πιο παθιασμένες, κάτι που κάνει τη Μελίνα σίγουρη ότι η σχέση της με τον Αχιλλέα δεν έχει διαταραχθεί στο παραμικρό. Ετσι του εξομολογείται ότι θέλει να τα αφήσει όλα και να γυρίσει μαζί του στην Κύπρο. Ο Αχιλλέας, παρότι τρυφερός και γεμάτος αγάπη για τη γυναίκα του, είναι δύσπιστος: «Δεν το εννοείς ότι θέλεις να γυρίσεις στην Κύπρο μαζί μου», της λέει. Η Μελίνα πιο σίγουρη από ποτέ, τον κοιτάζει στα μάτια και του απαντάει: «Και όμως, το εννοώ».

Η συζήτηση συνεχίζεται και η Μελίνα έκπληπτη ακούει τον Αχιλλέα να της λέει: «Οχι! Δεν είσαι έτοιμη. Δεν έχεις ικανοποιηθεί ακόμα. Εχεις πολλά πράγματα να κατακτήσεις. Επαγγελματικά τελείωσες; Εφτασες στο στόχο σου; Απάντησέ μου ειλικρινά. Αυτό ήταν που ήθελες; Μέχρι εδώ;». Ωστόσο, η κοπέλα δεν το βάζει κάτω και του λέει: «Οχι, αλλά νομίζω πως δεν με νοιάζει πια». Ο Αχιλλέας έχει ένα πικρό χαμόγελο: «Νομίζεις, αλλά σε λίγο καιρό θα σου ξαναβγεί η φιλοδοξία», της λέει και η Μελίνα προσπαθεί να τον πείσει ότι έχει πλέον αλλάξει: «Νόμιζα ότι όλα αυτά θα είχαν νόημα. Αλλά τίποτα δεν έχει νόημα χωρίς εσένα. Αν δεν το μοιράζομαι μαζί σου δεν μ’ ενδιαφέρει τίποτα». Η ώρα της αλήθειας φτάνει και ο Αχιλλέας για πρώτη φορά θέλει να εξομολογηθεί στη Μελίνα για ορισμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση τους: «Μπορείς και έτσι όπως είμαστε να μοιράζεσαι τα πάντα μαζί μου ή ό,τι θες εσύ. Ας το πάμε βήμα-βήμα και λίγο πιο ελεύθερα, πιο δημοκρατικά. Θες να πούμε αλήθειες απόψε; Υπήρξα εγωιστής μαζί σου κι εσύ πολύ πεισματάρα. Σκέφτηκα πολλά και διάφορα αυτό τον καιρό, αναθεώρησα πολλά και έκανα σκληρή αυτοκριτική. Νομίζω ότι ποτέ δεν πίστεψα πως είμαστε χωρισμένοι. Σε ήθελα ολόκληρη δική μου και αυτό ήταν το λάθος μου! Ενώ εγώ έτρεχα, έκανα τις δουλειές μου, είχα τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μου, δεν μου έφτανε… Πήρα φόρα και ήθελα να ελέγχω και τη δική σου τη ζωή. Βέβαια, έχω και κάποια ελαφρυντικά. Μου έδωσες να καταλάβω τα πρώτα χρόνια ότι τίποτα δεν ήταν πιο σπουδαίο για σένα από το να κάνουμε οικογένεια και παιδιά. Είχες κάποιες αναλαμπές σχετικά με το επάγγελμά σου αλλά μετά το ξέχναγες, σου πέρναγε. Αυτή ήταν η εικόνα που είχα από σένα. Και ξαφνικά, μετά από τόσα χρόνια, είδα μια άλλη γυναίκα. Καινούρια! Αυτή η αλλαγή με τρόμαξε. Γι’ αυτό σου λέω, είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, περνάμε στην επόμενη φάση. Είναι σαν να ξαναγνωριζόμαστε από την αρχή. Και για να πάει καλά αυτή η καινούρια γνωριμία, θα πρέπει να έχεις καταλήξει κι εσύ μέσα σου κι εγώ. Αν δεν ξέρεις εσύ πολύ καλά τι ζητάς, τι θέλεις από τη ζωή σου, δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Ενα είναι σίγουρο και σ’ αυτό είμαι απόλυτος. Οπότε ας το πάμε βήμα-βήμα. Εγώ εδώ είμαι».
Η Μελίνα τον ακούει και είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα. Οι μέρες περνάνε και το ζευγάρι είναι μαζί και μάλιστα δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Ενα βράδυ έχουν γυρίσει από μια πολύ ρομαντική βόλτα και η Μελίνα πολύ ερωτική και σίγουρη για τον Αχιλλέα, θέλει να συνεχίσει τη βραδιά στο σπίτι τους: «Να βάλω κρασάκι ή νυστάζεις;», του λέει όλο νάζι και ο Αχιλλέας ανταποκρίνεται: «Οχι! Ας κάτσουμε λίγο να μιλήσουμε. Θέλω να σου κάνω μια πρόταση». Η Μελίνα ξαφνιάζεται ευχάριστα: «Πρόταση;», του λέει και θέλει να τον αγκαλιάσει από τη χαρά της, για να προσγειωθεί αμέσως πολύ απότομα: «Ναι. Για να μη νομίζεις ότι κάνω το κορόιδο. Θέλεις να προχωρήσουμε σε διαζύγιο;», ξεστομίζει και η Μελίνα τον κοιτάζει γεμάτη τρόμο!