Μπρούσκο: Δείτε το τραιλερ του σημερινού επεισοδίου 20/4

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε ότι έφτασε η πιο σημαντική στιγμή για τον Αχιλλέα μιας και οι γιατροί παίρνουν την απόφαση να τον ξυπνήσουν και να τον βγάλουν από τη καταστολή. Ωστόσο όμως δεν μπορούν να δώσουν κάποια αισιόδοξα νέα στην οικογένειά του για την κατάσταση της υγείας του.
Η Μελίνα με τα αδέρφια του Αχιλλέα βρίσκονται συνέχεια στο νοσοκομείο καθώς περιμένουν να ακούσουν ένα καλό νέο ύστερα απ’ όσα έχουν συμβεί. Ο Μηνάς μαζί με την Αναστασία θα προσπαθήσουν να δώσουν ένα καλό άλλοθι στον Σήφη για την ώρα που έγινε η δολοφονία του γιου του Σηφαλάκη, αλλά δυστυχώς με τις καταθέσεις τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να πέφτουν συνεχώς σε αντιφάσεις επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο την ήδη βεβαρημένη θέση του Σήφη.

Ο Διαμαντής μαθαίνοντας τα καμώματα του Πάτροκλου απέναντι στην Ρενάτα θα του κάνει μια άνευ προηγουμένου επίθεση και αυτό το γεγονός τρελαίνει τον Πάτροκλο. Η Κωνσταντίνα και η Γεσθημανή φαίνεται ότι αναθεωρούν τις αποφάσεις τους για τον Χαρίδημο και η κάθε μία ξεχωριστά παίρνει την απόφαση να τον διεκδικήσει για τον εαυτό της !
Η Βασιλική είναι εξοργισμένη από την επίθεση του Μηνά και θα του αποκαλύψει τελικά όλη την αλήθεια και θα του πει ότι γνώριζε ότι την απάτησε με την περιβόητη Λίνα και θα του δείξει μια φωτογραφία που είναι μαζί της.
 Ο Πάτροκλος με τον Αλκιβιάδη φαίνεται ότι δεν σταματούν πουθενά και παίρνουν την απόφαση να βγάλουν τον Αχιλλέα από τη μέση την ώρα που εκείνος βρίσκεται στο νοσοκομείο!