Μπρούσκο: Η Στέλλα αποφασίζει να κρατήσει το παιδί… Δείτε την αντίδραση της Αναστασίας

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Πάτροκλο να είναι πολύ πληγωμένος αφού η Χρυσάνθη τον απόρριψε για άλλη μια φορά και τότε εκείνος βγαινει εκτός εαυτού και προσπαθεί να τη σκοτώσει. Ο Πάτροκλος δεν σταματά εκεί, αλλά θέλει να εκδικηθεί και τον Ανδρέα και τον Παύλο, αφού μαθαίνει από τον Αλκιβιάδη ότι αυτοί φταίνε για τον ξυλοδαρμό που είχε.
Ο Αχιλλέας σιγά-σιγά καταφέρνει να επανέλθει και θα κάνει μια τρομερή ανακοίνωση στη Μελίνα, όπου θα την αφήσει άφωνη και αυτή είναι ότι έχει πρόθεση να τα βάλει ξανά με τον Πάτροκλο. Ο Ματθαίος πηγαίνει στην Αναστασία και της λέει ότι Στέλλα πήρε την απόφαση να κρατήσει το παιδί και τότε οι δυο τους παίρνουν την απόφαση να σταθούν στο πλευρό της Στέλλας.
Εκείνη όμως είναι εξοργισμένη και δε συμφωνεί σε αυτό και έτσι επιτίθεται άσχημα στην Αναστασία. Σε εξέλιξη βρίσκεται το δικαστήριο για την επιμέλεια της Μαρίνας και η Δήμητρα είναι απελπισμένη, αφού καταλαβαίνει ότι μπορεί να χάσει την κηδεμονία αφού το γραφείο ευημερίας έχει πάρει διαταγή να διερευνήσει την υπόθεση.
Ο Σηφαλάκης έχει ανοίξει πλέον μια καινούργια βεντέτα με τους Γιαννακάκηδες και θα δώσει εντολή πρώτα από όλους να χτυπήσουν τον Μηνά, αφού πιστεύει ότι εκείνος τους ξεγέλασε με τον σασμό που είχαν κάνει στο παρελθόν..