Μπρούσκο: Η Στέλλα βρίσκεται εκτός εαυτού και βάζει όρους στην Αναστασία….

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε ότι δίπλα στον Αχιλλέα βρίσκεται συνεχώς η Μελίνα στο νοσοκομείο, ενώ εκείνος συνεχίζει να κάνει ότι περνάει απ’το κεφάλι του χωρίς να ακούει τις εντολές της γιατρούς του.
Η Στέλλα βρίσκεται εκτός εαυτού και βάζει δικούς της όρους στην Αναστασία και στον Ματθαίο που την αντιμετωπίζουν με πολύ μεγάλη κατανόηση. Η επιθυμία πλέον της Μαρίνας είναι να πάει να ζήσει με τον πατέρα της και την Αλεξάνδρα και θα εκφράσει τη δική της αλήθεια στην κοινωνική λειτουργό, όπου θα δώσει την τελική απόφαση του δικαστηρίου. Όλη αυτή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τη Μαρίνα θα βγάλει εκτός ορίων τη Δήμητρα.
Ο Μηνάς ρωτάει όλους τους φίλους του τι πρέπει να κάνει ώστε να μπορέσει να κερδίσει ξανά τη Βασιλική . Θα ακούσει πολλές γνώμες και θα προσπαθήσει να πάει να τις εφαρμόσει στη Βασιλική, αλλά θα πέσει πάνω σε τοίχο. Ο Ανδρέας παρέα με την Άλκηστη έρχονται πάρα πολύ κοντά και η ερωτική τους σχέση είναι γεγονός. Ο Πάτροκλος έχει τελειοποιήσει πλέον το σχέδιο του, ώστε να μπορέσει να αρπάξει την Αγάπη..