Μπρούσκο: Η Στέλλα καταστρώνει σχέδιο για να μείνει έγκυος!

Ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ τους, ο Ματθαίος και η Αναστασία έχουν πολύ βαθιά αισθήματα ο ένας για τον άλλον, αλλά ποτέ δεν κατόρθωσαν να είναι ευτυχισμένοι. Την ίδια στιγμή, ο Ματθαίος βρίσκεται σε σχέση με τη Στέλλα, η οποία θέλει όσο τίποτε άλλο να κάνει οικογένεια μαζί του. Οι εξελίξεις και στις δύο πλευρές θα είναι καταιγιστικές και μοιραίες…

Οπως θα δούμε αυτή την εβδομάδα, ο Ματθαίος με την Αναστασία θα έρθουν πολύ κοντά. Οι δυο τους θα συναντηθούν και το πάθος τους θα ξεχειλίσει: «Μου λείπεις πολύ Αναστασία» της λέει ο Ματθαίος κι αυτή πέφτει στην αγκαλιά του κλαίγοντας. Αρχίζουν να φιλιούνται με πάθος. Η απελπισία μια ανεκπλήρωτης αγάπης και μιας ερωτικής έλξης είναι μεγάλη. Το ζευγάρι φεύγει και πάνε στο ξενοδοχείο που έχει κλείσει ο Ματθαίος. Μόλις μπαίνουν στο δωμάτιο, πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Οι κινήσεις τους πλημμυρίζουν από έρωτα, πάθος και αγάπη. Το ζευγάρι κάνει έρωτα με ένα πρωτόγνωρο πάθος, είναι μαζί μετά από πολύ καιρό και αισθάνονται σαν να είναι η πρώτη τους φορά. Είναι αγκαλιασμένοι και κοιτάζονται σαν να μην υπάρχει αύριο. Η τελευταία φορά που κάνουν έρωτα. Ο Ματθαίος της λέει απλά αλλά αληθινά: «Ο,τι κι αν γίνεται, πάντα στο τέλος σ’ αγαπάω και μ’ αγαπάς». Η Αναστασία απελπίζεται για μια ακόμα φορά: «Η μοίρα δεν μας θέλει μαζί. Φτιάξε τη ζωή σου, προχώρα μπροστά να προχωρήσω κι εγώ. Μόνο πόνο προκαλούμε ο ένας στον άλλον», του λέει.
Ο Ματθαίος γυρίζει στην Κύπρο κι εκεί σκέφτεται τα λόγια της Αναστασίας και αποφασίζει να προχωρήσει με τη Στέλλα. Η Αναστασία ξαναφτιάχνει τη σχέση της με τον Ανδρέα, αλλά οι μέρες περνάνε και το όνειρο που είχε δει με τη μάνα της φαίνεται ότι βγαίνει αληθινό: «Θα κάνεις κι άλλο παιδί», της είχε πει η Κατερίνα. Κι έτσι γίνεται, η Αναστασία ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, περιμένει παιδί και μάλιστα αυτό το παιδί είναι του Ματθαίου. Η Αναστασία είναι πολύ προβληματισμένη. Στην αρχή αναστατώνεται, κάνει διάφορες σκέψεις, αλλά όλοι της συμπαραστέκονται και της λένε ότι πολύ καλά έκανε και ότι πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Ολοι της επισημαίνουν ότι αυτό το παιδί το χρειάζεται για να σταθεί και πάλι στα πόδια της: «Ο Θεός σού πήρε ένα παιδί, ο Θεός σού δίνει ένα άλλο, Αναστασία», της λέει ο Παύλος. Η Αναστασία αρχίζει να σκέφτεται θετικά και φυσικά είναι σίγουρη ότι το παιδί που έχει στα σπλάχνα της είναι αποτέλεσμα του έρωτά της, του μοναδικού, με τον Ματθαίο. Αυτή τη φορά όμως δεν ξέρει τι να κάνει. Θα το πει στον Ματθαίο; Θα αποκαλύψει σε όλους ποιος είναι ο πατέρας του μωρού που θα φέρει στον κόσμο; Ή θα αφήσει τον Ματθαίο να παντρευτεί τη Στέλλα, ενώ όλοι θα πιστεύουν ότι το παιδί είναι του Ανδρέα με τον οποίο συζεί; Ετσι κι αλλιώς κανείς δεν γνωρίζει για τη νύχτα που βρέθηκε ερωτικά με τον Ματθαίο. Κανείς εκτός από αυτούς τους δύο!..