«Μπρούσκο»: Μάθετε πρώτοι όσα θα γίνουν στον 4ο κύκλο

Το τελευταίο επεισόδιο του Μπρούσκο για τον 3ο κύκλο μας αφήνει πολλά ερωτήματα αναπάντητα, με ένα πέπλο μυστηρίου να πλανάται πάνω από το ποιος ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε νεκρός στο οινοποιείο του Σήφη.

Ακόμη περιμένουμε να δούμε αν θα ολοκληρωθεί ο έρωτας που νιώθει ο Κρητικός για την Άλκηστη, αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση του Αλκιβιάδη όταν τους αντιληφθεί. Επιπλέον, αναμένουμε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του μυστηριώδους άνδρα από το παρελθόν που έχει μπει στη ζωή του Πάτροκλου και εκβιάζοντας τον εκμαιεύει πληροφορίες για τη ζωή όλων και αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά. Ερωτήματα, όμως, που θα βρουν απαντήσεις στον 4ο κύκλο, που αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το κουβάρι του μυστηρίου θα αρχίσει να ξετυλίγεται τότε.

AdTech Ad

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Mytv, οι ήρωες ταξιδεύουν στην Ισπανία, θα είναι, όμως, ένα ταξίδι αναψυχής, μιας και το τελευταίο διάστημα όλοι περνούν δυσκολίες επαγγελματικές και προσωπικές, ή θα είναι επαγγελματικό, μιας και τόσο η εταιρεία των Γιαννακάκηδων όσο και η εταιρεία των Ματθαίων ενδιαφέρονται για συνεργασίες με χώρες του εξωτερικού. Η Ισπανία κρύβει ένα μυστήριο για τους ήρωες που θα βρεθούν εκεί και, όπως σε κάθε εξόρμηση τους, περιμένουμε συναρπαστικές σκηνές και ανατρεπτικές εξελίξεις. Αυτό θα είναι το έβδομο ταξίδι για τους συντελεστές του σίριαλ, καθώς μέχρι στιγμής έχουμε δει σκηνές από Ρώμη, Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο, Ταϊλάνδη και Ρουμανία. Ακόμη δεν έχει προγραμματιστεί, μάλιστα, σε ποια πόλη θα διαδραματιστεί το σενάριο, αν και επικρατέστερες φαίνεται να είναι Βαρκελώνη και η Μαδρίτη.