Μπρούσκο σοκ: Για τον Διαμαντή ο Πάτροκλος είναι πιο επικίνδυνος και από αυτόν !

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα θα δούμε την αγωνία των τηλεθεατών να χτυπούν κόκκινο όσον αφορά τον Διαμαντή και τη σχέση του με τον Πάτροκλο. Έτσι ο Διαμαντής βαρέθηκε τα συνεχόμενα προβλήματα του Πάτροκλου και είναι αποφασισμένος να βάλει όλα τα αισθήματα που νιώθει για εκείνον στην άκρη και να τον κάνει να πληρώσει ακριβά για όλα όσα έχει κάνει. Έτσι παίρνει την απόφαση να τον αποκληρώσει καθώς αντιλαμβάνεται ότι η αγάπη του Πάτροκλου για το χρήμα πλέον έχει γίνει επικίνδυνη, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά κερασάκι στην τούρτα έρχεται και η Ρενάτα που βάζει συνεχώς λόγια στον Διαμαντή για τον Πάτροκλο ότι εκείνος αποπειράθηκε να τη βιάσει. Μάλιστα ο Διαμαντής μαθαίνοντας ότι ο Πάτροκλος κυκλοφορεί επίσημα στα Χανιά με τη Δήμητρα φτάνει στα όρια του και είναι αποφασισμένος να τελειώνουμε αυτόν μια και καλή. Πηγαίνει στο σπίτι του και επιτίθεται σε εκείνον και την Δήμητρα. Ωστόσο η Δήμητρα έχει μετατραπεί σε μία αδίστακτη γυναίκα και απ’ ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να αφήσει κανέναν να ανακατευτεί πλέον στη ζωή της.
Ο Διαμαντής είναι συγκλονισμένος και αντιλαμβάνεται ότι ο Πάτροκλος έχει γίνει χειρότερος δολοφόνος και από εκείνον και ότι είναι ικανός για όλα. Ο Διαμαντής παίρνει την απόφαση να προχωρήσει σε δραστικές κινήσεις!