Μπρούσκο: Το μίσος οδηγεί σε άγρια κόντρα

Προκειμένου να καθησυχάσει την κόρη του, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, ο Σήφης παραβλέπει τα παρακάλια της Άλκηστης κι αψηφώντας τον κίνδυνο πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα του να δει τη Στεφανία.

Μετά το σοκ που υπέστη απ’ τον εγκλωβισμό της σ’ ασανσέρ, οι φοβίες της Στέλλας επανέρχονται και πάλι. Η Μαρίνα, πιέζει ασφυκτικά τον Νεκτάριο, μη μπορώντας ν’ αποδεχτεί την ύπαρξη μιας άλλης γυναίκας κι ενός παιδιού, στη ζωή του πατέρα της.

 Το μίσος του Πάτροκλου για τον Σήφη, τον φέρνει γι’ άλλη μια φορά σε άγρια κόντρα με τον Διαμαντή. Η Δάφνη εξοργίζεται όταν μαθαίνει ότι ο Χαρίδημος, φλερτάρει με τη Γεσθημανή, αλλά και με τη μανούλα του Μύρου, συγχρόνως. Οι 3 «αδερφούλες» του Μύρου, παρασύρουν το Μηνά στην έπαυλη και τον μεθάνε με σκοπό να του αποσπάσουν πληροφορίες για το «σκοτεινό» παρελθόν της Δάφνης.

Στο μεταξύ, το διάστημα που έζησαν χώρια ο Αχιλλέας κι η Μελίνα, τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πως είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, ο ένας του άλλου, ενώ παράλληλα ο Σήφης, εν αγνοία όλων, εισβάλλει στο γραφείο του Αλκιβιάδη, με το όπλο στο χέρι κι αποφασισμένος να ξεκαθαρίζει μια και καλή μαζί του!

 

Source :
gossip-tv.gr