Οι πρώτες δηλώσεις του Κούλλη Νικολάου για τη μήνυση του Μανώλη Λιδάκη στο «Μπρούσκο»

Ο Μανώλης Λιδάκης έκανε μήνυση και ζητά αποζημίωση από τον Αντ1 και την εταιρία παραγωγής της επιτυχημένης σειράς «Μπρούσκο».

Ο Κούλλης Νικολάου, ο «Ματθαίος» της σειράς, αλλά και παραγωγός του «Μπρούσκο» μίλησε στο Altsantiri για τη μήνυση που κατέθεσε ο καλλιτέχνης.

Ο ερμηνευτής στη μήνυσή του αναφέρει ότι οι συντελεστές της σειράς χρησιμοποίησαν τραγούδια του χωρίς την άδειά του και ζητάει αποζημίωση.
«Χρησιμοποιούμε πολλές μουσικές και τραγούδια στις τηλεοπτικές μας παραγωγές ζητώντας πάντα την άδεια των δισκογραφικών εταιριών. Δε γνωρίζω σε ποιο τραγούδι αναφέρεται η μήνυση και αν το τραγούδι ανήκει στην εταιρία ή μόνο στον κύριο Λιδάκη. Είναι τόσα πολλά τα τραγούδια που χρησιμοποιούμε στα επεισόδια που δε ξέρω κι εγώ σε ποια αναφέρεται» είπε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε ότι αν έχει συμβεί κάποια παράλειψη δεν έγινε ηθελημένα αλλά πάνω στις πυρετώδεις προετοιμασίες των νέων επεισοδίων και αν όντως είναι δικό τους λάθος δηλώνει πρόθυμος να ζητήσουν συγγνώμη από τον καλλιτέχνη καθώς δεν θα ήθελαν να οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες.