Οι 10 καλύτερα ταιριάσματα ζωδίων για μία σχέση με φλογερό πάθος

Μάθε τώρα τους top10 συνδυασμούς ζωδίων που δηλώνουν ξεκάθαρα ότι έχουν δυνατή έλξη και ισχυρό πάθος μεταξύ τους!

Οι παθιασμένοι έρωτες ξεχωρίζουν! Συναισθηματικές εκρήξεις που απογειώνουν το σώμα, ταράζουν ευχάριστα την καρδιά και τρελαίνουν γλυκά το μυαλό… Δύο άνθρωποι που δεν μπορούν να αντισταθούν ο ένας στον άλλο και το πάθος τους είναι τόσο φλογερό και ξεχωριστό που ασκεί μια ακατανίκητη επίδραση στο ίδιο τους το είναι.

Το πάθος σε μία σχέση είναι απαραίτητο και εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, όπως επικοινωνία, αγάπη και σεβασμός, πρόκειται για σχέσεις που μπορούν να κρατήσουν για πάντα…

Ας δούμε ποιά είναι τα ταιριάσματα ζωδίων  υπόσχονται μία σχέση φλογερή και παθιασμένη…

1)      Κριός με Τοξότη >: Το πάθος πρέπει να το φωνάζεις δυνατά 

Δυνατός εκρηκτικός ερωτισμός, όπου η έλξη δεν κοιτάει λογική. Ο Κριός μαγεύει με την παρορμητικότητα του τον Τοξότη και ο Τοξότης με τη σειρά του ενθουσιάζει τον Κριό με την ελεύθερη σεξουαλική ιδιοσυγκρασία του.

2)      Ταύρος με Σκορπιό>: Αν όλα είναι μια ιδέα, εσύ είσαι εμμονή

Σεξουαλική χειραγώγηση από τον Σκορπιό στο Ταύρο, ο οποίος «φυλακίζεται» εθελοντικά σε μία παθιασμένη σχέση που σπάει τα προσωπικά του όρια. Ο Σκορπιός μαγεύεται από τον μεγαλειώδη αισθησιασμό του κατά τ’ άλλα, πουριτανού Ταύρου.

3)      Δίδυμος με Αιγόκερω >: Όπου υπάρχει έλξη, υπάρχει και τρόπος

Έντονη ερωτική έλξη και εκπληκτική χημεία που προέρχεται από την αμοιβαία διέγερση του πνεύματος. Ο Αιγόκερως γοητεύεται από το οξυδερκές πνεύμα του Δίδυμου και οι ελεύθερες ιδέες του τον καθηλώνουν ερωτικά. Ο Δίδυμος «τρελαίνεται» από την ικανότητα του ψυχρού Αιγόκερου να μετατρέπεται σε ένα άκρως παθιασμένο ταίρι όταν έρθει η ώρα.

4)      Καρκίνος με Ιχθύ >: Χρωμάτισε τη λογική με πάθος

Αισθήσεις, συναισθήματα και αδιαμφισβήτητη ψυχική ένωση που καταλήγουν σε ένα δυνατό πάθος με διάρκεια. Εδώ μιλάνε τα αγγίγματα, τα βλέμματα και η αλληλοκατανόηση της κοινής έντονης ευαισθησίας.

5)      Λέων με Ζυγό: Μία σου λέξη και είμαι δικός σου

Ο Λέοντας στο σεξ δίνει τον καλύτερο του εαυτό και ο Ζυγός παθιάζεται και νιώθει απόλυτα καλυμμένος ερωτικά, έχοντας τον καλύτερο που θα μπορούσε να έχει. Ο Ζυγός με τη σειρά του, αποθεώνει λεκτικά και πρακτικά τον Λέοντα, ο οποίος όσο επιβραβεύεται, τόσο περισσότερο πάθος δίνει.

6)      Παρθένος με Αιγόκερω > : Zήτα μου ό,τι θες, πάρε με όπου θες, εσύ

Ο Αιγόκερως θέλει να έχει πρωτοβουλία και να «κυριαρχεί» στον έρωτα. Ο Παρθένος θέλει να ακολουθεί και να υπηρετεί. Ένα ταίριασμα απόλυτα πετυχημένο, που ενισχύεται από τον έντονο ερωτισμό μεταξύ τους.

7)      Υδροχόος με Υδροχόο>: Τα όρια είναι για τα μαθηματικά, όχι για τον έρωτα

Έρωτας και πάθος πέρα από τα συνηθισμένα, χωρίς όρια και ταμπού, με πειραματισμούς και συνεχή εξέλιξη, που κανένας από τους δυο δεν μπορεί να αντισταθεί, με αποτέλεσμα μία σχέση με την μοναδικότητα και το ξεχωριστό πάθος που της αξίζει.

8)      Σκορπιός με Λέων > : Κάν’ το με πάθος κι ας είναι λάθος

Ο Σκορπιός παθιάζεται με τον «δύσκολο στόχο» Λέοντα. Ο Λέοντας γοητεύεται από την μυστήρια και ερωτική προσωπικότητα του Σκορπιού και αφήνεται στα χέρια του. Δύο μεγάλες αλλά διαφορετικές δυνάμεις που δημιουργούν μία σχέση με άσβεστο αλλά και επικίνδυνο πάθος.

9)       Ταύρος με Ταύρο>: Ξυπνάς τις αισθήσεις μου

Μία σχέση που βυθίζεται στον ωκεανό των αισθήσεων. Αμοιβαίο ακούραστο πάθος με αργούς ρυθμούς. Ξέρουν και οι δύο τι χρειάζεται το ταίρι τους και η ανταλλαγή συνεχούς ευχαρίστησης, υπόσχεται ένα έντονο πάθος με διάρκεια και ουσία.

10)   Αιγόκερως με Καρκίνο> : Ξυπνάει ο άλλος μου εαυτός

Όταν η ένωση δύο ατόμων αφορά έναν ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο και έναν λογικό και ψυχρό Αιγόκερω, σπάει τα δεσμά των κοινών παραδοσιακών τους ορίων και ξυπνάει ένα πάθος χωρίς όρια και «πρέπει».