Πάγωσαν όλοι σε παραλία της Αγίας Νάπας – Το αλεξίπτωτο έπεσε απότομα – Δύο στο νοσοκομείο

Με το στόμα ανοικτό έμειναν χθες οι παρευρισκόμενοι σε παραλία της Αγίας Νάπας, όταν σύμφωνα με περιγραφή, αλεξίπτωτο έχασε απότομα ύψος και από τα τέσσερα μέτρα έπεσε απότομα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση, χθες (Δευτέρα 2/5) στις 18:30, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι δύο πρόσωπα έχουν τραυματιστεί σε θαλάσσιο ατύχημα. Μέλη της Δύναμης επισκέφθηκαν τους τραυματίες σε πολυκλινική όπου πληροφορήθηκαν ότι στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, επιβιβάστηκαν σε σκάφος, φόρεσαν τον εξοπλισμό τους προσδέθηκαν σε αλεξίπτωτο και στα 4 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, αυτό έχασε ύψος. Αποτέλεσμα αυτού ήταν όπως οι τουρίστες να πέσουν απότομα στην θάλασσα. Οι τουρίστες ανασύρθηκαν από τη θάλασσα με την βοήθεια ναυαγοσωστών.

Ο λόγος για τον οποίο το αλεξίπτωτο έχασε ύψος παραμένει άγνωστο, Εν τω μεταξύ, η εταιρεία παροχής θαλάσσιων σπορ δεν κατέχει άδεια παροχής διευκολύνσεων επί της παραλίας από τον Δήμο Αγίας Νάπας από τις 31/10/2014.

Το σκάφος με το οποίο έγινε η ανύψωση του αλεξίπτωτου και οδηγείτο από τον ιδιοκτήτη των υπηρεσιών θαλάσσιων σπορ, έχει ρυμουλκήσει η Λιμενική Αστυνομία, η οποία το έχει μεταφέρει στο λιμανάκι της πόλης, προκειμένου αυτό να εξεταστεί από το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας.