Παυλίδου-Φερεντίνος: Γιατί δεν του δίνει το διαζύγιο; Σκληρή μάχη στα δικηγορικά γραφεία

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στην διαδικασία του διαζυγίου και φαίνεται πως η έκδοσή του δεν θα είναι και τόσο απλή υπόθεση.

Το πρώην ζευγάρι δεν έχει κινήσει ακόμα τις διαδικασίες για την έκδοσή του. Κι  αυτό διότι, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, οι σχετικές  συζητήσεις και αποφάσεις έχουν μπλοκάρει σε κάποια ζητήματα στα οποία δεν συμφωνούν.

Οι εμπλοκές είναι οικονομικού χαρακτήρα,  καθώς  η Σοφία Παυλίδου θέλει να διασφαλίσει ότι τόσο η ίδια όσο και -κυρίως- τα παιδιά τους- θα είναι οικονομικά εξασφαλισμένα. Κάτι  με το οποίο συμφωνεί απόλυτα και ο ίδιος ο παρουσιαστής, όμως  προφανώς αυτό στο οποίο δεν μπορούν να συμφωνήσουν είναι τα ακριβή οικονομικά μεγέθη.

Οι δύο τους βρίσκονται σε διαρκείς διαβουλεύσεις και συζητήσεις με τους δικηγόρους τους, με το μεταξύ τους  κλίμα να παραμένει πολιτισμένο,  αλλά και  με τους δύο τους να είναι, μέχρι στιγμής, ανυποχώρητοι.

Άλλες πηγές, που προχωρούν ακόμα περισσότερο την πληροφόρηση, αναφέρουν ότι η Σοφία Παυλίδου έχει έναν επιπλέον λόγο να είναι επιφυλακτική και πολύ προσεκτική εν όψει του διαζυγίου: Οι φήμες που θέλουν τον παρουσιαστή να έχει προχωρήσει τη ζωή του και μάλιστα με μια νεώτερη του γυναίκα στο πλευρό του, τη γυναίκα την οποία είδαμε και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το καλοκαίρι και τη Σκιάθο, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Χρήστος Φερεντίνος να προχωρήσει στο μέλλον και σε μια άλλη σοβαρή σχέση η οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε επισημοποίηση.

Κι αυτό είναι κάτι που την κάνει να θέλει να βγει από αυτό το γάμο έχοντας κλείσει κάθε πιθανή οικονομική “τρύπα”. Οι φίλοι του ζευγαριού λένε ότι προς το παρόν δεν διαφαίνεται η πιθανότητα οι δύο τους να διαφωνήσουν τόσο που να οδηγηθούν σε δικαστική διαμάχη, είναι κάτι που και οι δύο θα προσπαθήσουν να αποφύγουν όσο γίνεται, όμως συμπληρώνουν ότι και η μάχη που δίνεται στα δικηγορικά γραφεία είναι εξίσου σκληρή.

 

Source :
gossip-tv