Ποια Κύπρια τραγουδίστρια έχει τρελάνει τον Σπύρο Παπαδόπουλο;

Στην τελευταία εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» της σεζόν συμμετέχει απόψε η Κύπρια τραγουδίστρια Παμπίνα Κοντέα!

Όπως μαθαίνουμε η ιδιαίτερη φωνή της Παμπίνας έχει ξετρελάνει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και όπως όλα δείχνουν η Κύπρια τραγουδίστρια θα έχει συχνή παρουσία στην εκπομπή και με τη νέα σεζόν! Η εκπομπή θα προβληθεί απόψε στις 21:00 από τον Alpha Κύπρου.

Σύμφωνα και με το Δελτίο Τύπου του ALPHA, το Σάββατο 9 Ιουλίου, στις 21:00, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», φιλοξενούν ένα αφιέρωμα στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, με το οποίο κλείνει ο κύκλος των αφιερωμάτων για τη φετινή σεζόν.

Εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ αυτών οι: Σταμάτης Φασουλής, Γιάννης Αναστασάκης, (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φιλαρέτη Κομνηνού, Γιάννης Στάνκογλου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Λυδία Φωτοπούλου, Νάντια Κοντογεώργη, Ταξιάρχης Χάνος, Δημήτρης Παπάζογλου, Μαρία Τσιμά (Αναπληρώτρια Καλλιτεχνική Διευθύντρια), Κλειώ – Δανάη Οθωναίου, Γιολάντα Μπαλαούρα, Έφη Σταμούλη, Σοφία Καλεκμερίδου και Χρήστος Στυλιανού, θα αναφερθούν στο μέλλον, το έργο αλλά και τη συνεισφορά του ΚΘΒΕ.

Θα μας ταξιδέψουν στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και όχι μόνο ερμηνεύοντας διαχρονικά τραγούδια, οι: Μπάμπης Τσέρτος, Κώστας Θωμαϊδης, Χρυσούλα Στεφανάκη, Μπάμπης Βελισσάριος, Παμπίνα Κοντέα, Πάνος Παπαϊωάννου και Μαρία Κηλαηδόνη (με τη σύμπραξη και της νεανικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου).

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!