Ποιοι τελειώνουν από το Μπρούσκο: Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται!

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να συνεχίσουν για τέταρτη χρονιά τη καθημερινή σειρά «Μπρούσκο» που εξακολουθεί να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και να «χτυπά» τον ανταγωνισμό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις αλλά και νέες… αφίξεις! ΤοYouweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Το «Μπρούσκο» αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 και αυτό αποδεικνύεται από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει για τρίτη χρονιά. Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου δεν σταματά να φτιάχνει νέες ιστορίες, ενώ ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου ανεβάζουν τον πήχη κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Γι’ αυτό το λόγο είχαν πει, στην αρχή της σεζόν, ότι δεν θέλουν να συνεχίσουν γι’ ακόμη μια χρονιά αφού κουράστηκαν. Μια απόφαση που -σχεδόν- γρήγορα αναιρέθηκε, αφού η αγάπη του κόσμου ήταν όλο και πιο έντονη. Εδώ και αρκετό καιρό οι δημιουργοί της πετυχημένης σειράς κάνουν συζητήσεις επί συζητήσεων, κεκλεισμένων των θυρών, για να δουν ποιες ιστορίες μπορούν να εξελιχθούν. Οπερ σημαίνει; Κάποιες ιστορίες θα συνεχιστούν και θα αναπτυχθούν, ενώ κάποιες άλλες απλά θα ολοκληρωθούν…
Μία από τις ιστορίες που πρόκειται να ολοκληρωθούν είναι αυτή του Μανωλιού (Ανδρέας Βουγιούκας). Οπως θα δούμε, στα επόμενα επεισόδια «εισβάλλει» μια πλούσια γυναίκα, με καταγωγή από τη Σκωτία, η οποία επιδιώκει να ζήσει μια μεγάλη περιπέτεια. Και αυτή θέλει να τη βιώσει στο πλευρό του Κρητικού. Ετσι ανάμεσά τους θα δημιουργηθεί ένας μεγάλος έρωτας, με την Πίππα (όπως ονομάζεται η γυναίκα) να μην αργεί να κάνει πρόταση γάμου στον Μανωλιό και έπειτα να φεύγουν για μια άλλη χώρα.

 

Η Λουκία (Στέλλα Κωστοπούλου) αποφασίζει να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να γυρίσει σελίδα, κάνοντας μια νέα αρχή μακριά από όλους και από όλα. Στο πλευρό της βρίσκεται πια ο Ρίτσαρντ (σ.σ. ένας επιχειρηματίας που φιλοξενεί στα Χανιά) και έτσι δεν αργούν να πάρουν μια σημαντική απόφαση: Να φύγουν από το όμορφο νησί και να εγκατασταθούν στην Αμερική. Για τη συγκεκριμένη απόφαση η γυναίκα φροντίζει να ενημερώσει και τον Παύλο, ξεκαθαρίζοντάς του ότι από τη στιγμή που φεύγει δεν θα σταματήσει να βλέπει το γιο του και να ασκεί κάθε νόμιμο δικαίωμα ως πατέρας του.
Επόμενη ιστορία που βαίνει προς την ολοκλήρωση της είναι αυτή της Αννας (Αναστασία Δρακά). Οπως βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια, έχει χωρίσει πια με τον Πάτροκλο, αποχωρεί από την εταιρεία με τον Διαμαντή και πουλάει στον πρώτο το σπίτι. Μάλιστα ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να μείνει άλλο πια στα Χανιά και φεύγει για το εξωτερικό.
Τέλος, ένα «θρίλερ» εξελίσσεται γύρω από τον Μηνά (Αλέξανδρο Παρίση) όπου ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα παραμείνει ή όχι στη σειρά, λόγω κάποιων τεχνικών ζητημάτων που πρέπει να λυθούν. Σε περίπτωση, όμως, που αποφασιστεί να ολοκληρωθεί η ιστορία του θα έχει δραματικό φινάλε.

Ταυτόχρονα, οι δημιουργοί του «Μπρούσκο» κάνουν συζητήσεις επί συζητήσεων για να ενταχθούν νέα πρόσωπα στον τέταρτο κύκλο που θα αναστατώσουν εκ νέου τις ζωές των ηρώων και θα φέρουν νέες ανατροπές. Ετσι πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συσκέψεων.
Ενα από αυτά φέρεται να είναι η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στις καθημερινές σειρές («Η ζωή της άλλης», «Κλεμμένα όνειρα»), ενώ από το προηγούμενο καλοκαίρι βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 για να ενταχθεί στο δυναμικό και να πρωταγωνιστήσει σε κάποια από τις σειρές του. Αραγε θα πει το «ναι» η δημοφιλής ηθοποιός;

Πηγή μας το τηλεοπτικό περιοδικό TV24.