Πρόταση από τον ΣΚΑΪ δέχθηκαν Γεωργίου-Νικολάου!

Πρόταση συνεργασίας από τον ΣΚΑΪ δέχθηκαν πριν από μερικές ημέρες ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, οι οποίοι μάλιστα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του καναλιού στο Φάληρο και είχαν συνάντηση με υψηλόβαθμο στέλεχος.

Το γεγονός ότι οι δύο φίλοι και συνεργάτες δεν έχουν υπογράψει ακόμα στον ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έδωσε το δικαίωμα στον ΣΚΑΪ να τους προσεγγίσει και να τους καταθέσει ανοιχτή πρόταση για τις 4 σειρές (2 καθημερινές και 2 εβδομαδιαίες) που ετοιμάζουν για την επόμενη σεζόν σε συνεργασία πάντα με την Βάνα Δημητρίου.

Την ίδια στιγμή, ο ΑΝΤ1 περιμένει και εκείνος με τη σειρά του τις προτάσεις της τριάδας των επιτυχιών, ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας τους.

Πρόθεση, πάντως, του ΣΚΑΪ είναι μετά την επιτυχία που σημειώνουν τα σόου του να επεκταθεί στον τομέα της μυθοπλασίας, κλέβοντας το δυνατό όπλο του ανταγωνισμού, που δεν είναι άλλο από τους δημιουργούς του Μπρούσκο και της άλλης καθημερινής σειράς, Δίδυμα Φεγγάρια.