Πως να κρατήσουμε μία σχέση από απόσταση!

Οι σχέσεις από απόσταση είναι το ίδιο δύσκολες με τις σχέσεις από κοντά. Όταν ξεκινάμε μία σχέση από απόσταση, καλό θα ήταν να τροφοδοτούμε τον σύντροφό μας και εμάς, με θετικά μηνύματα και σκέψεις! Μία σχέση από απόσταση μπορεί να είναι μία πραγματικά όμορφη πρόκληση! Για αυτό λοιπόν δεν χρειάζεται να ξεκινάμε με το « θα είσαι μακριά μου » ή «Πότε θα περάσει ο καιρός »

Κατά την διάρκεια της σχέσης ίσως να υπάρξουν δύσκολες στιγμές. Κάτι που είναι λογικό, γιατί μία σχέση ποτέ δεν είναι ροζ. Οπότε δεν χρειάζεται να πανικοβληθούμε.

Κάθε ζευγάρι, έχει τον δικό του κώδικα επικοινωνίας και γνωρίζει κάθε πότε πρέπει να μιλάει. Όσο πιο συχνά μιλάμε τόσο το καλύτερο, αλλά να μην φτάνουμε και σε αγχωτικά σημεία.

Το σημαντικότερο κομμάτι αυτής της σχέσης είναι η επικοινωνία. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να επικοινωνούμε, και να μιλάμε με τον σύντροφό μας. Ότι αισθανόμαστε να το λέμε και να λύνουμε τα προβλήματα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον, οπότε δεν έχουμε σαφή εικόνα των πραγμάτων.

Μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα μαζί, αν έχουμε κοινό ελεύθερο χρόνο. Όπως να παρακολουθήσουμε μία ταινία ταυτόχρονα στον υπολογιστή και να μιλάμε μέσω skype. Στο τέλος είναι σα να βγήκαμε ένα ραντεβού. Αυτό μας φέρνει πιο κοντά, και δεν ξεχνάμε πως είναι να περνάμε χρόνο μαζί.

Σημαντικό είναι να τον βάζουμε στην ζωή μας και αυτός στη δική του. Μπορούμε να του λέμε πως περάσαμε την μέρα μας και να συζητάμε την καθημερινή μας ρουτίνα. Είμαστε κομμάτι της καθημερινότητάς του και αυτός αντίστοιχα για εμάς.

Μπορούμε να κανονίσουμε συχνά ταξιδάκια αν έχουμε την οικονομική άνεση και ελεύθερο χρόνο. Λίγες μέρες μαζί, βοηθάν τη σχέση! Στο παιχνίδι μπαίνουν και οι εκπλήξεις, καθώς ο ενθουσιασμός αυξάνεται! Είναι ένας όμορφος τρόπος για να αναζωογονηθεί η σχέση!

Αν δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε, μπορούμε να στείλουμε ένα πακέτο με αντικείμενα που αγαπά και ίσως ένα γράμμα μας. Τρυφερή κίνηση, που μας κάνει να αισθανθούμε κοντά ο ένας στον άλλον.

Η ερωτική μας ζωή ίσως να μειωθεί, αλλά αν δεν έχουμε πρόβλημα μπορούμε να μετατρέψουμε το τηλέφωνό μας σε ερωτικό παιχνίδι και να μιλήσουμε με το σύντροφό μας πιο ερωτικά.

Οι προβληματισμοί και η στεναχώρια ίσως να αυξομειώνονται. Ένας καλός τρόπος για να τους αποφύγουμε είναι να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν και μας βοηθάν να ξεχαστούμε!