Πότε ένας άντρας καταλαβαίνει ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί αν σε αγαπά; Αν σε βλέπει σαν την μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του; Οι γυναίκες συνήθως είμαστε πιο εκδηλωτικές και εκφράζουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, ενώ εκείνοι παραμένουν ένα μυστήριο: Θέλει να παντρευτεί; Πιστεύει ότι θα είμαι η μητέρα των παιδιών του και η γυναίκα που θα παντρευτεί;

Τα δικά μας κριτήρια είναι ουσιαστικά. Για να αποφασίσουμε ότι θέλουμε να παντρευτούμε κάποιον αρκεί να υπάρχει αγάπη, κατανόηση, σεβασμός, καλό σεξ, ασφάλεια, χιούμορ κλπ. Είναι πολλά αλλά για τους άντρες τα πράγματα είναι πιο απλά. Τους αρκούν 3 απλά πράγματα για να καταλάβουν ότι είσαι η γυναίκα της ζωής τους:

 

1.Κοινά ενδιαφέροντα: Μπορεί να λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά σε ένα γάμο τα κοινά ενδιαφέροντα είναι σημαντικά. Οι κοινές παρέες, η διασκέδαση, ο τρόπος που χαλαρώνεις, τα βιβλία που διαβάζεις, οι ταινίες που βλέπεις δημιουργούν διαρκώς ερεθίσματα βελτίωσης και εξέλιξης μέσα σε ένα γάμο που δεν σε αφήνουν να βαρεθείς. Πολλοί άντρες εντυπωσιάζονται όταν μαθαίνουν ότι το κορίτσι τους διαβάζει τα ίδια βιβλία με εκείνον ή έχει γνώσεις για το αγαπημένο τους σπορ. Έτσι καταλαβαίνουν ότι μπορούν εκτός από κοπέλα να έχουν και μια σύζυγο με την οποία θα μπορούν να μοιραστούν τα χόμπι τους.

 

2.Όταν ανέχεται τα ελαττώματά της: Η συγκατοίκηση είναι η πρώτη φάση στη ζωή ενός ζευγαριού που τους προετοιμάζει για την συζυγική ζωή. Μπορεί να υπάρχει εκνευρισμός, να μην μπορείτε να συμβιώσετε ο ένας με τις παραξενιές του άλλου, όμως εάν εκείνος ανέχεται τις ιδιοτροπίες σου και είναι έτοιμος να τις παραβλέψει για να είστε ευτυχισμένοι, τότε σημαίνει ότι έχει βρει την γυναίκα της ζωής του.

 

3.Κατανόηση: Μπορεί να είναι ερωτευμένος και να έχει εντυπωσιαστεί με την ομορφιά σου, όμως αυτά δεν είναι αρκετά για να πείσει τον εαυτό του ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του. Οι άντρες θέλουν να αισθάνονται ότι τα συναισθήματά σου είναι ειλικρινή, ότι έχεις κατανόηση και όρεξη να φροντίζεις για τη σχέση σας. Η στιγμή που θα κάτσεις να ακούσεις τα προβλήματά του, ένα οικογενειακό μυστικό που τον βαραίνει ή θα μιλήσεις με την μητέρα του για τα παιδικά του χρόνια, θα είναι καθοριστική για να καταλάβει αν θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί σου.