Πώς θα φορέσεις το μαύρο πουκάμισο από το πρωί ως το βράδυ; (VIDEO)

Η αγαπημένη μας Instagrammer, Amy Rebecca Owen, μας δείχνει δύο εύκολα outfits που μπορούμε να υιοθετήσουμε σε πρωινές και βραδινές μας εξόδους. Η ίδια επιλέγει ως key κομμάτι το μαύρο oversized πουκάμισο και δημιουργεί looks που ξεχωρίζουν.

Πρωινό Look
Συνδύασε το μαύρο σου πουκάμισο με ένα απλό λινό σορτς και ολοκλήρωσε το look με φλατ mules για άνεση μέσα στην πόλη ή και με σανδάλια για μια πιο σικ εμφάνιση στο νησί.

Βραδινό Look
Μπορείς να μετατρέψεις το πρωινό look σε βραδινό αλλάζοντας το λινό σορτς με ένα τζιν σορτσάκι και προσθέτοντας ένα ζευγάρι naked sandals που πάντα κάνουν το στιλ μας να δείξει πιο σέξι. Ένα μικρό τσαντάκι με αλυσίδα στο χερούλι είναι ιδανικό για να συνθέσεις το απόλυτο βραδινό looks χωρίς υπερβολές.

Δες στα παρακάτω βίντεο πώς να δημιουργήσεις και τα δύο αυτά looks. Ποιο είναι το αγαπημένο σου και ποιο θα δοκιμάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο;

View this post on Instagram

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_535127’); });

Simple styling. Black shirt, two ways – swipe and comment below your fave look! Shop my outfits in my stories🕊 (🎵Atch – This Feeling)

A post shared by Amy Rebecca Owen (@ames.ro) on Jul 1, 2020 at 1:01am PDT

//www.instagram.com/embed.js

Διαβάστε ακόμα: Θέλεις να γεμίσεις την ντουλάπα σου με φλοράλ φορέματα; Η Φαίη σου δείχνει τα top of the top του Καλοκαιριού

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη εξέλιξη στο στιλ και την εικόνα της μέσα στα χρόνια

H γνωστή influencer και επιχειρηματίας Chiara Ferragni υιοθετεί στην τελευταία της εμφάνιση 4 δημοφιλείς τάσεις του Καλοκαιριού!

Original Source: faysbook.gr